Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi statistika apliecina viņa soda sitienu karaļa statusu Eiropā

Mesi statistika apliecina viņa soda sitienu karaļa statusu Eiropā
Lionels Mesi atzīmē vārtu guvumu pēdējā <i>La Liga</i> spēlē pret "Villarreal". Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Ja kādam vēl ir bijušas šaubas par to, kurš ir šobrīd labākais soda sitienu realizētājs Eiropas futbolā, tad pēdējo piecu sezonu statistika uz šo jautājumu atbild pārliecinoši - tas ir argentīnietis Lionels Mesi.

Pēdējo piecu sezonu laikā "Barcelona" uzbrucējs ar soda sitieniem ir guvis 20 vārtus. Tas ir absolūti labākais rādītājs Eiropas Top5 līgās (Spānija, Anglija, Vācija, Itālija, Francija). Pēdējās astoņās spēlēs viņš ir guvis 12 vārtus, ieskaitot trīs vārtus ar soda sitieniem La Liga mačos pret "Real Betis", "Espanyol" un "Villarreal".

Otro vietu šajā rādītājā ieņem bosnietis Miralems Pjaničs ("Roma" un "Juventus"), kurš piecos gados ar soda sitieniem guvis 11 vārtus, bet viņam seko pašreizējais komandas biedrs, argentīnietis Paulo Divala ("Palermo" un "Juventus") un spānis Dani Pareho ("Valencia"), kuri šādā veidā iesituši pa deviņiem vārtiem.

Lai gan karjeras laikā Krištianu Ronaldu ar soda sitieniem guvis vairāk vārtu nekā Mesi (53 pret 47), pēdējās piecās sezonās nacionālajos čempionātos Ronaldu Madrides "Real" un "Juventus" rindās šādā veidā guvis tikai četrus vārtus jeb 0,8 vārtus sezonā.

Sestdien līdervienības "Barcelona" futbolisti "Camp Nou" stadionā uzņems otrajā vietā esošo Madrides "Atletico" komandu.

Izmantotie resursi:https://www.eurosport.com/football/...

  +4 [+] [-]

, 2019-04-05 18:42, pirms 5 gadiem
Tādēļ, ka Messi māk iesist gan pāri sieniņai, gan apkārt pa abām pusēm, gan arī zem tās. Ronaldu jau tikai vienā veida blietē. Sen aiz muguras tie laiki, kad vārtsargi trīcēja kā apšu lapas, kad Ronaldo atkāpās sodiņam.

  -2 [+] [-]

, 2019-04-05 18:53, pirms 5 gadiem
Te klāt būtu jābūt arī izdarīto sitienu skaitam.

Šaku taču neviens nesauc par sodiņu karali.

     [+] [-]

, 2019-04-05 19:36, pirms 5 gadiem
Daniel rakstīja: Te klāt būtu jābūt arī izdarīto sitienu skaitam.

Šaku taču neviens nesauc par sodiņu karali.
aga, tad rezultivakos ari tagad noteiksim, pec izdaritiem sitiniem utt, tad piem Ovechikns hokeja vispar talu butu, pokemonin!!!

     [+] [-]

, 2019-04-06 13:23, pirms 5 gadiem
Mesi patiešām šobrīd nav līdzīgu pasaulē. Viss ko viņš dara ir kā no zelta