Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Enrike kritizē Turanu, Karvahals nožēlo vidējo pirkstu "Barsas" fanu virzienā

Rolands Eliņš

Enrike kritizē Turanu, Karvahals nožēlo vidējo pirkstu "Barsas" fanu virzienā
Dani Karvahala žests pēc vārtu guvuma
Foto: AS.com

Pēc vakar aizvadītās Spānijas futbola čempionāta lielās spēles starp „Barcelona” un Madrides „Real” (1:1) Katalonijas kluba treneris Luiss Enrike nevairījās nosodīt Ardas Turana noteikumu pārkāpumu, pēc kura „Real” guva savus vienīgos vārtus.

Luiss Enrike pēcspēles preses konferencē atzina, ka „Real” ir visbīstamākā komanda pretuzbrukumos un standartsituāciju izspēlēs, un pēc šī teikuma sekoja aizrādījums Turcijas pussargam Ardam Turanam. Tieši Turans pārkāpa noteikumus, pēc kuriem sekoja neizšķirtu nesošais centrējums un Serhio Ramosa precīzais sitiens ar galvu.

„Šāda svarīguma spēlēs ir grūti kontrolēt pilnīgi visu, bet Madrides klubs kļūst pazīstams ar to, ka spēj izglābt maču pēdējās minūtēs,” sacīja Enrike. „Šoreiz tas turpinājās, un tas mums maksāja dārgi. Es specifiski pateicu saviem spēlētājiem, lai nepārkāpj noteikumus, un nekādā gadījumā tad, kad pretinieks ir ar muguru pret vārtiem. Šie norādījumi tika izteikti ļoti skaidri un nepārprotami.”

Enrike gan norādīja, ka konkrētā epizode nebija visā pilnībā tikai Turana vaina un ka šādās lietās nepieciešama komandas spēle. „Barcelona” treneris atzina, ka tik svarīgās spēlēs ir grūti sabalansēt savu enerģiju, taču jebkurā gadījumā pauda nožēlu par nenoturēto uzvaru.

Ramoss savukārt spēles beigas varēja sagaidīt daudz priecīgākā noskaņojumā un pēcspēles intervijā atzina, ka Lūkam Modričam izdevies lielisks centrējums. „Šis bija patiešām saspringts mačs,” sacīja Ramoss. „Abas komandas centās uzņemties iniciatīvu un pieturēt bumbu. Pirmajā puslaikā mums bija vairāk vārtu gūšanas iespēju, taču pietrūka efektivitātes uzbrukumu noslēgšanā. Mūsu darbs beigās gan attaisnojās, un noturējām savu pārsvaru kopvērtējumā.”

Kopā ar Ramosu neizšķirtu nesošo vārtu svinībās ļoti aktīvi piedalījās arī Dani Karvahals, pat pārāk aktīvi. Atzīmējot vārtu guvumu „Barcelona” fanu priekšā, Karvahals pieskrēja pie svinošajiem komandas biedriem un emociju uzplūdā demonstratīvi pacēla vidējo pirkstu līdzjutēju virzienā.

Karvahals foto un video kamerās uzskatāmi notverto epizodi nemēģināja noliegt un sociālajā tīklā „Twitter” izplatīja atvainošanos: „Vēlos atvainoties par savu žestu, ko spēles beigās parādīju līdzjutējiem tribīnēs, atbildot viņu apvainojumiem. Tā ir rīcība, ko man nevajadzēja paveikt.”

Izmantotie resursi:
AS.com - Diario online deportivo. Fútbol, motor...

  -2 [+] [-]

, 2016-12-04 17:34, pirms 7 gadiem
Tas visas reklāmas azhiotazhas bija lielākas nekā tur kāda jēga.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-04 18:24, pirms 7 gadiem
LE labi novadiija speeli ar tiem resursiem, kas nu bija vinja riiciibaa, tomeer Turana izlaishana bija kljuuda. vareeja uzlaist Umtiti, un tad 2.staavaa madridei nebuutu taada paarsvara beigaas.

  -1 [+] [-]

, 2016-12-04 19:24, pirms 7 gadiem
To žestu Karvahals rādīja tad, kad fani viņam prasīja cik La Liga trofejas RM pēdējos 8 gados ir ieguvuši...