Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Riko: "Bijām labāki par "Barcelona""

Riko: "Bijām labāki par "Barcelona""
Serhio Riko
Foto: AP/Scanpix

Vakar Spānijas „La liga” ietvaros spāņu grands „Barcelona” ar rezultātu 1:2 atzina „Sevilla” pārākumu. Pēc mača mājnieku vārtsargs Serhio Riko atklāja, ka „Sevilla” bija labāka nekā katalāņu klubs, savukārt Serhio Busketss uzskatīja, ka pietrūka veiksmes.

„Sevilla” šosezon izcīnījusi tikai divas uzvaras septiņās spēlēs, tomēr komandas pirmais numurs Serhio Riko uzskata, ka tieši uzvara pār „Barcelona” varētu būt pagrieziena punkts. „Mums vajadzēja uzvarēt, un kas var būt labāks par „Barcelona”? Tāpat kā viņi, aizvadījām labu spēli, tomēr bijām labāki, un trīs punkti palīdzēs atgriezties pie uzvarām,” vārtsargs pastāstīja Marca.

„Sniegums iepriekšējajos mačos un vajadzība pēc pozitīva spēles iznākuma brīžiem traucēja, tomēr mēs saglabājām mieru un turējāmies pie sava plāna, kas palīdzēja uzvarēt,” pastāstīja vārstargs.

Mača gaitā Serhio Riko vairākkārt glāba komandu no vārtu zaudējuma, atvairot vairākus Neimāra sitienus, tomēr mača izskaņā tieši brazīlis realizēja 11 metru soda sitienu. „Tāpat kā jebkuram spēlētājam, man patīk aizvadīt labu spēli, kurā viss notiek pēc plāna, tomēr vissvarīgākais ir trīs punkti un uzvara, kura mums bija nepieciešama,” piebilda Riko.

Savukārt „Barcelona” pussargs Serhio Busketss pastāstīja, ka komanda ir progresējusi, tomēr nespēj iespējas pārvērst vārtu guvumos. „Mums nepaveicās, bet izveidojām vārtu gūšanas iespējas. Esmu drošs, ka varam uzlabot savu sniegumu, bet realitāte ir tā, ka zaudējām trīs punktus.”

Busketss atklāja, ka viņam nav skaidrs, kas notiek ar komandas uzbrukumu, taču tic, ka mazliet veiksmes var to mainīt.
„Ja mēs to zinātu, tad gūtu vairāk vārtu. Ja mēs neizveidotu iespējas, tad būtu jāsāk satraukties. Mums pietrūkst veiksme, kad runa ir par vārtu gūšanu.”

Izmantotie resursi:
Sergio Rico: Sevilla were better than Barca -...
'We were unlucky' - Barcelona midfielder Sergio...