Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" prezidenta amata kandidāts: "Mesi vēstulei klubam trūkst pamatojuma"

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

"Barcelona" prezidenta amata kandidāts: "Mesi vēstulei klubam trūkst pamatojuma"
Lionels Mesi attēlots vēl viena argentīnieša - Kubas revolucionāra Če Gevaras veidolā. Foto: Reuters/Scanpix

Argentīniešu superzvaigznes Lionela Mesi tēvs nesen ticies ar ''Barcelona'' kluba prezidentu Žuzepu Bartomeu, un Spānijas medijs ''Marca'' ziņo, ka pēc šīs sarunas Mesi varētu izšķirties par lēmumu tomēr palikt komandā.

''Marca'' ziņo, ka Barselonas kluba prezidents Žuzeps Bartomeu tikās ar Lionela Mesi tēvu un aģentu. Sarunas detaļas sīki netiek iztirzātas, bet pirmo reizi spēlētāja un komandas strīdā izskan variants par to, ka uzbrucējs varētu pārdomāt un pieņemt lēmumu palikt komandā.

Vairākkārt par pasaules labāko futbolistu atzīto Mesi jau lenc tādi klubi kā Parīzes ''Saint Germain'' un Mančestras ''City'', taču Bartomeu uzstājis, ka Mesi prom negrasās laist. ''Barcelona'' kluba prezidents piedāvājis jaunu variantu - pagarināt līgumu līdz 2022. gadam, bet iekļaut līgumā punktu ar izpirkuma maksu, kas varētu ļaut Mesi nākamvasar doties prom, ja pats futbolists to gribētu.

Tikmēr "Barcelona" prezidenta amata kandidāts Toni Freiča atklājis, ka ir iepazinies ar Mesi klubam nosūtīto vēstuli, kurā spēlētājs pieprasījis atbrīvot viņu no līguma. Kā atzina Freiča, kurš ir sertificēts jurists, Mesi prasībām šoreiz nav bijis juridiska pamatojuma: "Man bija iespēja redzēt šo dokumentu, un tam nebija kārtīga pamatojuma.''

Freiča gan atzina, ka Mesi var pieprasīt savu atbrīvošanu no kluba - tiesa, tādā gadījumā būtu nepieciešams samaksāt līgumā noteikto 700 miljonu eiro izpirkuma maksu: "Tiesnesis varētu norādīt uz to [izpirkuma maksu] vai tikpat lielu soda naudu [līguma noteikumu pārkāpuma gadījumā]. Skaidrs, ka neviens klubs ar ko tādu neriskētu."

''Barcelona'' kluba prezidenta vēlēšanas norisināsies nākamā gada martā.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/b...
https://www.marca.com/en/football/b...

     [+] [-]

, 2020-09-04 18:58, pirms 4 gadiem
Kāda mārutka pēc Messi vajag pagarināt līgumu līdz 2022. gada vasarai, lai nākamgad tiktu prom no Barcelona, ja viņa pašreizējais līgums beidzas nākamajā vasarā un viņš tiks no turienes prom nākamvasar šā vai tā!?!
Ko tas Bartomeu pīpē?!?