Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" kapteinis Gabi pārceļas uz Kataru

Andrejs Siliņš

"Atletico" kapteinis Gabi pārceļas uz Kataru
Gabi
Foto: EPA / Scanpix

34 gadus vecais Spānijas vicečempiones Madrides "Atletico" kapteinis Gabriels Fernandess Arenass jeb Gabi nolēmis beigt savas spēlētāja gaitas Eiropā un pieņēmis Kataras kluba "Al Sadd" piedāvājumu.

"Šī man ir sarežģīta un emocionāla diena. Šis ir smagākais brīdis manā karjerā. "Atletico" klubs ir mans dzīvesveids," īpašā atvadu preses konferencē paziņojot aiziešanu no Madrides vienības, Gabi ar grūtībām valdīja emocijas.

Tieši "Atletico" rindās Gabi ienāca profesionālajā futbolā 2004. gadā, bet kopumā klubā pavadīja 11 sezonas un nospēlēja 417 spēles.

Gabi bija komandas kapteinis jau vairākus gadus un ar "Atletico" izcīnīja vienu Spānijas čempiontitulu, divreiz triumfēja UEFA Eiropas līgā, vienu reizi uzvarēja UEFA Superkausā, vienu reizi virs galvas cēla Spānijas superkausu un reizi uzvarēja arī Spānijas kausa izcīņā jeb "Copa del Rey".

Gabi karjeru turpinās Katarā, kur pievienosies "Al Sadd" vienībai, kas, tāpat kā "Atletico" Spānijā, aizvadītajā sezonā palika otrā Kataras čempionātā. Kopš 2015. gada komandu pārstāv cits spāņu veterāns, bijusī "Barcelona" zvaigzne Čavi.

Izmantotie resursi:
https://www.thelocal.es

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja