Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides ''Real'' izvirzījies kā favorīts cīņā par Alabu

Jānis Vītols
Jānis Vītols

Madrides ''Real'' izvirzījies kā favorīts cīņā par Alabu
Deivids Alaba. Foto: imago/Eibner Europa

Medija ''Sky Sports'' itāļu žurnālists Fabricio Romāno savā ''Twitter'' kontā pavēstījis, ka Madrides ''Real'' vienība ir izteikta līdere, lai parakstītu līgumu ar Austrijas izlases un Minhenes ''Bayern'' spēlētāju Deividu Alabu.

Jau dažus mēnešus ir skaidrs, ka Vācijas futbola flagmanis Minhenes ''Bayern'' neplāno piedāvāt līguma pagarinājumu 28 gadus vecajam austrietim Deividam Alabam, jo Austrijas izlases spēlētājs un viņa pārstāvji atteicās no jaunā piedāvājuma. Minhenes klubs piedāvāja austrietim piecu gadu līgumu, kas viņam ļautu tikt pie aptuveni 11 miljoniem eiro. Ar dažādiem bonusiem šī summa varētu pieaugt pat līdz 15 miljoniem eiro.

Kā ziņo Romāno, par Alabu interesi ir izrādījusi pieci klubi, iepriekš jau tika ziņots par interesi no Turīnās ''Juventus'', Madrides ''Real'' un ''Barcelona''. Cīņā par Austrijas izlases spēlētāju Alabu kā favorīts ir izvirzījies Madrides ''Real''. Kā ziņo žurnālists Fabricio Romāno, runas starp ''Real'' klubu un Alabas aģentu par līguma parakstīšanu progresē, bet vēl nekas nav parakstīts. Austrietis arī nav slēpis, ka viņa sapnis ir būtu spēlēt ''Real''.

Austrijas izlases spēlētājs, kurš var spēlēt vairākās pozīcijās, pārstāvot "Bayern", izcīnījis divus Čempionu līgas titulus, deviņus Bundeslīgas titulus un sešus Vācijas kausus. Viņš kluba rindās aizvadījis 405 spēles, kuru laikā guvis 32 vārtus un izdarījis 49 rezultatīvas piespēles.

     [+] [-]

, 2021-01-04 23:46, pirms 3 gadiem
Deivids Alaba? Austrija? Ēriksens interesē MU. Tā ir ziņa.

     [+] [-]

, 2021-01-05 00:07, pirms 3 gadiem
Kur pie velna viņu bāzīs?Visas trīs pozīcijas kur viņš var spēlēt jau ir aizņemtas ar Mendy-Ramos-Varane.
Un tā alga ar tāda ļoti sālīta.Viņš reāli būtu trešais labāk apmaksātais aiz Azāra un Beila
Te drīzāk Papa spēlējas,lai ātrāk Ramos paraksta extension.