Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Villareal" iegādājas argentīniešu pussargu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Villareal" iegādājas argentīniešu pussargu
Damians Eskudero
Foto: SCANPIX SWEDEN

Spānijas futbola klubs „Villareal” parakstījis līgumu ar argentīniešu pussargu Damianu Eskudero.

Damians Eskudero līdzšinējo karjeras laiku pavadīja Argentīnā, kur pārstāvēja vietējo „Velez Sarsfield” klubu, debitējot 18 gadu vecumā. Triju gadu laikā spēlētājs klubā aizvadīja 70 spēles un guva 12 vārtus. Līdz šim lielākais Eskudero karjeras sasniegums ir iepriekšējā gadā kopā ar Argentīnas izlasi iegūtais Pasaules Kauss U-20 spēlētāju grupā. Argentīniešu futbola klubs apmaiņā pret Eskudero ieguva Leandro Somozu. Darījuma summa plašsaziņas līdzekļiem netiek izpausta.

Eskudero šobrīd ir 21 gads un viņš ir ieguvis iesauku ‘El Pichi’. Tieši tāda pati iesauka bija Damiana tēvam, kurš savulaik arī bija profesionāls futbolists. „Villareal” pagājušajā sezonā izcīnīja tiesības spēlēt Čempionu līgas grupu turnīrā. Komanda ir parakstījusi līgumus jau ar pieciem futbolistiem – Edmilsonu, Llorenti, Floresu, Altidori un jau pieminēto Eskudero.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +2 [+] [-]

, 2008-07-03 17:54, pirms 16 gadiem
nu lai tad vinjiem tur veivas bus jaapaskataas ka tad iisti sis futbolists Damians spelee..

  -1 [+] [-]

, 2008-07-03 23:07, pirms 16 gadiem
Jē... Jācer, ka CL izdosies vismaz tik veiksmīgs,kā debijas reizē! GO VILLARREAL!