Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Zidāns sarūgtināts par Ronaldu sauso sēriju, taču slavē pārliecību atguvušo Isko

Agris Suveizda

Zidāns sarūgtināts par Ronaldu sauso sēriju, taču slavē pārliecību atguvušo Isko
Krištianu Ronaldu un Zinedins Zidāns
Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" vakar savā laukumā ar 2:0 pārspēja "Espanyol", taču joprojām nevienus vārtus trīs spēlēs Spānijas čempionātā nav guvis Krištianu Ronaldu.

"Esam nedaudz vīlušies," atzina Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns. "Ronaldu nav noguris, tieši pretēji, jo viņš virkni spēļu izlaida diskvalifikācijas dēļ. Tomēr tāds ir futbols – viņš "La Liga" vēl nav guvis vārtus, toties viņa piespēle Isko bija neticama. Un ceram, ka viņa veiksme vārtu priekšā nākamajās spēlēs atkal atgriezīsies."

Turpretī ļoti labā formā ir Isko. "Viņš tagad vienkārši spēlē ar lielu pārliecību," galveno iemeslu spāņa sniegumam minēja Zidāns. "Viņš zina, ka komandā ir ļoti svarīgs spēlētājs. Viņš spēlē gluži kā uz ielas, un man tas patīk. Viņš neļaujas satraukumam, ja kaut kas neizdodas. Cerams, ka viņš paliks uz šā ceļa, jo pēdējā laikā viņš sevi laukumā patiesi izbauda. Esmu priecīgs, ka viņš kļūst arvien labāks un labāks."

Franču speciālists piebilda, ka Gerets Beils par spīti veselības problēmām palīdzēs Velsas izlasei, kuru gaida izšķirošās cīņas pret Gruziju un Īriju par izkļūšanu no grupas: "Viņš šodien nespēlēja, un viņam vēl ir neliela problēma ar paceles cīpslu, tādēļ mēs dotu priekšroku tam, ka viņš nespēlētu arī izlasē. Tomēr tas nav nopietns savainojums, runāju gan ar spēlētāju, gan ārstiem, un viņš pievienosies izlasei. Toties valstvienībā nebūs Dani [Karvahala]. Redzēsim, kā viņš atlabs. Problēma nav pārāk bīstama [Karvahalam atklātas sirds problēmas, nespēlēšanas termiņš - nenoteikts] , bet viņš paliks kopā ar mums."

Izmantotie resursi:
ZZ disappointed for Ronaldo blanks | Football...
Real Madrid's Isco 'plays as you play in the...
Real Madrid's Isco 'plays as you play in the...