Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Kasiljass: ''Portu ir iespēja aizmirst laiku Madrides ''Real''''

Krišs Upenieks

Kasiljass: ''Portu ir iespēja aizmirst laiku Madrides ''Real''''
Ikers Kasiljass
Foto: AP/Scanpix

Ilggadējais Spānijas izlases un ''La Liga'' granda Madrides '"Real'' vārtsargs Ikers Kasiljass komentējis galvenos iemeslus, kāpēc izvēlējies tieši Portugāles komandu ''Porto'', tāpat atzīmējot, ka gribējis pamest Spāniju.

Ikers Madrides ''Real'' sistēmā pavadījis visu savu karjeru, bet meistarkomandā 16 sezonu laikā aizvadīja 510 spēles. Vasaras transfēru perioda laikā 34 gadus vecais vārtsargs nolēma mainīt savu darba vidi un pievienojās Portugāles komandai ''Porto''. Jau starpsezonā Ikers iekarojis pamatvārtsarga pozīciju, un, visticamāk, tas tā paliks arī sezonas laikā.

''Galvenais iemesls pārnākšanai uz Portu bija uzticība un sapratne, kas man ir ar galveno treneri Julenu Lopetegi,'' tā Kasiljass. Jāpiemin, ka Lopetegi savas spēlētāja karjeras laikā vienu spēli aizvadījis ''Real'' rindās, bet gadu strādājis ar kluba dublieru komandu. 48 gadus vecais vārtsargs pirms kļūšanas par ''Porto'' galveno treneri strādāja ar Spānijas U-19, U-20 un U-21 izlasēm, bet pats izlases rindās nospēlējis vienu maču.

''Man bija zināmi piedāvājumi, kas nespēja mani ieinteresēt, pie tam vēlējos pamest Spāniju. Pievienošanās ''Porto'' ir veids, kā varu aizmirst savu pagātni Madrides ''Real'' Spānijā un ziedot sevi klubam ārpus manas valsts, tajā pašā laikā atrodoties relatīvi tuvu. Arī ''Porto'' ir liels un prestižs klubs, tāpēc tas mani piesaistīja.

Šeit varēšu turpināt [spēlet futbolu] ar svarīgu komandu un attīstīt savu spēli vēl tālāk. Strādāsim, lai izcīnītu trofejas Portugālē un Eiropā,'' noslēgumā piebilst pieredzējušais spāņu vārtsargs. Portugāles augstākas līgas čempionāts sāksies 14. augustā, bet ''Porto'' dienu vēlāk savā pirmajā spēlē uzņems ''Guimaraes'' futbolistus.

Izmantotie resursi:
Iker Casillas: Why I chose Porto - Transfers...
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore

  +1 [+] [-]

, 2015-08-02 10:54, pirms 9 gadiem
nesmuki jau izdariijaas,bet nu kas ir lieliski Porto nenoziimee lieliski Real,tas tomeer megaklubs un nevar atljauties marineet zvaigznes tik vaarda deelj,rezultaatus ar fani prasa

  -1 [+] [-]

, 2015-08-02 13:09, pirms 9 gadiem
Principā Kasiljass jau visu izcīnījis, nu vēl iespēja pierādīt sevi ar Porto, kas zina... varbūt atgūs vēl otro elpu, kaut ko vinnēs

  -2 [+] [-]

, 2015-08-02 13:49, pirms 9 gadiem
Šogad vel arī par Portu

     [+] [-]

, 2015-08-03 08:07, pirms 9 gadiem
šas zaļie Real keponi stāstīs ka Kasiljas nodevējs