Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Beils: "Gribētu spēlēt MLS. Man patīk brīvdienās apmeklēt Losandželosu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beils: "Gribētu spēlēt MLS. Man patīk brīvdienās apmeklēt Losandželosu"
Garets Beils. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" jau labu laiku cenšas pārdot velsiešu zvaigzni Garetu Beilu. Viņš izteicies, ka kādreiz labprāt pamēģinātu savus spēkus amerikāņu MLS.

"Man tiešām patīk šī līga. Tā pēdējo gadu laikā piedzīvojusi strauju izaugsmi. Kad mēs aizvadām pirmssezonas pārbaudes spēles pret amerikāņiem, mači izvēršas sarežģīti. Klubi aug, apstākļi, kuros spēlētājiem jātrenējas, aug, stadioni kļūst arvien labāki. Viņu standarti ir augsti," skaidroja Garets Beils. Viņš izteicās, ka pavisam noteikti būtu gatavs pamēģināt spēlus MLS.

"Tā ir līga, kas aug, un domāju, ka arvien vairāk futbolistu grib doties spēlēt uz Ameriku. Arī es pavisam noteikti būtu ieinteresēts. Brīvdienās man patīk doties uz Losandželosu," teica Beils. Savulaik pasaules dārgākajam spēlētājam ir līgums ar "Real" līdz 2022. gadam, bet Madrides komanda cenšas viņu pārdot. Pirms gada Beils bija tuvu pārejai uz Ķīnu, bet beigās darījums nenotika.

Kopš 12. marta Beils savus treniņus aizvada individuāli, jo "Real" treniņu zāles tika slēgtas sakarā ar faktu, ka vienam no basketbola komandas spēlētājiem tika konstatēta saslimšana ar koronavīrusu. 30 gadus vecais velsietis slimnīcām Velsā un Spānijā kopā ziedojis vairāk nekā vienu miljonu eiro. "LaLiga" plāno nākamajā nedēļā veikt analīzes spēlētājiem, sperot pirmo soli sezonas atsākšanās virzienā.

Beilam arī tika jautāts par notikušo Velsas izlasē, kad pēc kvalificēšanās Eiropas čempionāta finālturnīram viņš panākumu svinēja ar karogu, uz kura bija rakstīts: "Velsa. Golfs. Madride. Tieši tādā secībā." Beils gan sacīja, ka tas bijis tikai joks. "Cilvēki to var uztvert, kā vien vēlas. Mēs svinējām, un gribējām mazliet pasmieties."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...