Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" viceprezidents: "Šajā vasarā nepirksim spēlētājus, bet veiksim viņu apmaiņu"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Barcelona" viceprezidents: "Šajā vasarā nepirksim spēlētājus, bet veiksim viņu apmaiņu"
Lionels Mesi. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas čempiones futbolā "Barcelona" viceprezidents Džordi Kardoners izteicies, ka vienība šajā vasarā neplāno ieguldīt naudu spēlētāju pirkšanā, tā vietā piedāvājot komandām apmainīties ar futbolistiem.

Džordi Kardoners sacīja, ka sezonas apstāšanās jau tagad "Barcelona" ir izmaksājusi 120-140 miljonus eiro. Viņš bija pārliecināts, ka Katalonijas grands šo sezonu noslēgs ar finansiālajiem zaudējumiem, bet Kardoners arī atzina, ka "Barcelona" ir gana labi situēta komanda, tāpēc krīze to neskars tik smagi, cik daudzas citas komandas.

"Barcelona" viceprezidents arī pauda, ka vasaras transfēru periodā būs redzamas spēlētāju pārejas, kurās nebūs iesaistīta nauda. "Tā būs daļa no spēles. Nākamajā sezonā Eiropas klubi rīkosies tieši tā," teica Kardoners, kurš negribēja apspriest konkrētus darījumus. Viņš arī atzina, ka vienā darījumā varētu būt iesaistītas vairāk nekā divas komandas. "Kāpēc ne? Ir pienācis laiks kļūt radošiem."

Viņš arī uzzīmēja teorētisku scenāriju – spēlētājs no kluba A nonāk klubā B, spēlētājs no kluba B dodas uz klubu C, bet cits spēlētājs no kluba C pārceļas uz klubu A.

"Barcelona" sakarā pēdējos mēnešos visvairāk pieminēts argentīniešu spīdeklis Lautaro Martiness, kurš pārstāv Milānas "Inter". Tāpat gadu gaitā nav rimušās runas par Neimara atgriešanos no Parīzes "Saint-Germain", bet Kardonera sacītais liek ar skepsi uztvert to, vai Barselona būtu gatava Neimaram maksāt prasītos 30 miljonus sezonā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2020-05-02 23:04, pirms 4 gadiem
Protams ka katrs tagad meegjinaas ietaupiit,speeleetaaju mainjas tik logjisks solis shajaa virzienaa,bet nu nav jau tik traki,kaa te virsrakstaa uzburtajaa draamaa.