Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Raikārds: ''Barselonai vēl daudz jāstrādā''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Raikārds: ''Barselonai vēl daudz jāstrādā''
Franks Raikārds
Foto: AP

Bijušais Spānijas kluba ''Barcelona'' galvenais treneris Nīderlandes speciālists Franks Raikārds izteicies, ka viņa bijušajam klubam vēl daudz jāstrādā, lai sasniegtu lielus panākumus.

Pēc 16 spēļu kārtām ''Barcelona'' atrodas Spānijas čempionāta galvgalī, par desmit punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Seviļu. Bijušais Barselonas galvenais treneris Franks Raikārds paudis gandarījumu par to kā sokas viņa bijušajai komandai: ''Esmu priecīgs par to kā veicas komandai. Vēlētos apsveikt treneru korpusu un spēlētājus.''

''Komanda ir spēcīga, dinamiska un spēlē pozitīvu futbolu. Cerams, ka viņi spēs tā turpināt visas sezonas garumā. Vēl ir tāls ceļš ejams, un būtu nepareizi tagad iekrist eiforijā,'' turpināja Raikārds.

Raikārds aizvien vēl dzīvo Barselonā. Treneris šobrīd bauda atpūtu, bet neizslēdz iespējamību, ka jau pavisam drīz varētu atgriezties trenera amatā kādā komandā, bet izslēdz Madrides ''Real'' variantu: ''Man ir vēsture ar Barselonu. Visticamāk, ka nākamajā sezonā atkal trenešu kādu komandu.''

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  +2 [+] [-]

, 2009-01-02 22:49, pirms 15 gadiem
Visu cieņu Raikārdam, viņš bija labs treneris!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 00:11, pirms 15 gadiem
Rijkārdu vajag atpakaļ... viņs necik nebija vainīgs tajā, ka Barsa ieguva 3. vietu tad, kā arī viņs darīja visu, kas no viņa tika prasīts. bet dažreiz administrācija vēlas par daudz. žēl, ka Rijkārds atstāja Barsu. manuprāt viņs izveidoja labāko komandu 2000'o gadu vidus mijā. viņa vadītā Barsa spēlēja visskaistāk.
protams Gvardiola arī labs, bet vēl nekas nav zināms. tagad Barsa spēlē skaisti, bet ne tik skaisti cik Rijkārda vadībā.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 12:00, pirms 15 gadiem
Prieks, ka nebūs sakara ar Madridi. Tas jau nav reāli.

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 13:26, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: Rijkārdu vajag atpakaļ... viņs necik nebija vainīgs tajā, ka Barsa ieguva 3. vietu tad, kā arī viņs darīja visu, kas no viņa tika prasīts. bet dažreiz administrācija vēlas par daudz. žēl, ka Rijkārds atstāja Barsu. manuprāt viņs izveidoja labāko komandu 2000'o gadu vidus mijā. viņa vadītā Barsa spēlēja visskaistāk.
protams Gvardiola arī labs, bet vēl nekas nav zināms. tagad Barsa spēlē skaisti, bet ne tik skaisti cik Rijkārda vadībā.
Jā atceros to laiku, kad Barsa spēlēja skaistu futbolu ar Ronaldinjo, Deku Eto'O priekšgalā.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 16:12, pirms 15 gadiem
LG97187 rakstīja: Jā atceros to laiku, kad Barsa spēlēja skaistu futbolu ar Ronaldinjo, Deku Eto'O priekšgalā.
tevi ir parnjemusi nostalgjija...ja bet tas bija patiikami..

     [+] [-]

, 2009-01-03 22:17, pirms 15 gadiem
LG97187 rakstīja: Jā atceros to laiku, kad Barsa spēlēja skaistu futbolu ar Ronaldinjo, Deku Eto'O priekšgalā.
tiesi tā... izcila saspēle. viena no labākajām uzbrukuma formām ever futbolā. Deku no dziļuma, tad Ronijs pa malu un visu noslēdz Eto'o. vienkārsi ideāli sie spēlētāji sapratās un no viņu gājieniem arī bija atkarīgs uzbrukums. skaista komanda bija...