Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autoavārijā miris bijušais Spānijas izlases spēlētājs Reijess

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Autoavārijā miris bijušais Spānijas izlases spēlētājs Reijess
Hosē Antonio Reijess. Foto: Reuters/Scanpix

LETA. Autoavārijā sestdien miris bijušais Spānijas futbola izlases uzbrucējs Hosē Antonio Reijess. 35 gadus vecā spēlētāja nāvi sestdien apstiprināja futbolista bijušais klubs "Sevilla".

Reijess aizsaulē devies smagā autoavārijā Utrerā, kas atrodas netālu no Seviļas pilsētas. Negadījums noticis uz galvenā ceļa, kas savienojis Utreru un Seviļu. Bojā gājis vēl viens Reijesa ģimenes loceklis, kamēr vēl viena persona guvusi ievainojumus.

Tieši "Sevilla" komandā Reijess sāka savu futbolista karjeru, tās rindās debitējot vien 16 gadu vecumā. Savukārt 2004. gadā viņš pievienojās Anglijas klubam Londonas "Arsenal", bet pēc tam viņš spēlēja arī tādos slavenos klubos kā Madrides "Real" un "Atletico", kā arī Lisabonas "Sporting".

Savukārt 2012. gadā Reijess atgriezās "Sevilla" sastāvā, nospēlējot tajā līdz pat 2016. gadam. Pēc tam viņš vienu sezonu uzspēlēja Barselonas "Espanyol", bet tad bija Spānijas otrās līgas un Ķīnas klubu sastāvos.

No janvāra Reijess spēlēja Spānijas otrās līgas vienībā "Extremadura".

Karjeras laikā Reijess kļuvis par Spānijas un Anglijas čempionu, bet 2006. gadā kopā ar "Arsenal" viņš aizkļuva līdz UEFA Čempionu līgas finālam. Tikmēr kopā ar "Atletico" viņš divreiz ieguva UEFA Eiropas līgas trofeju.

Savukārt Spānijas izlasē Reijess 21 spēlē guva četrus vārtus, piedaloties arī 2006. gada Pasaules kausā.