Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" aizliedz pirkt spēlētājus līdz 1. janvārim

Andrejs Siliņš

"Atletico" aizliedz pirkt spēlētājus līdz 1. janvārim
Antuāns Grīzmans
Foto: EMPICS / Scanpix

Spānijas futbola superklubam Madrides "Atletico" būs liegts veikt darījumus ar spēlētāju pirkšanu līdz pat 2018. gada 1. janvārim, ziņots Sporta arbitrāžas tiesas lēmumā.

Iepriekš "Atletico" saņēma aizliegumu veikt darījumus divos darījumu "logos" pēc kārtas tāpēc, ka tika pārkāpti noteikumi, parakstot līgumus ar nepilngadīgiem spēlētājiem. Tādu pašu soda mēru saņēma arī Madrides "Real", kam gan vēlāk sods tika saīsināts līdz vienam transfēru "logam".

Vasarā klubs, visdrīzāk, zaudēs savu uzbrukuma zvaigzni Antuānu Grīzmanu, kurš ir gatavs doties uz "Manchester United". Arbitrāžas tiesas lēmums nemainīt soda apmēru ir slikta ziņa arī mančestriešiem, jo, ņemot vērā, ka uzreiz nevarēs iegādāties aizvietotāju, "Atletico" var celt spēlētāja cenu.

Kā Grīzmana aizvietotājs jau noskatīts cits Francijas izlases spēlētājs Aleksandrs Lakazets, kurš līdz šim pārstāvējis "Lyon" vienību. Līdz ar soda mēra palikšanu spēkā šis un citi plānotie darījumi nedos tūlītēju pienesumu komandai. Savulaik arī "Barcelona" bija līdzīgs sods, taču klubs iegādājās spēlētājus, bet reģistrēja tos brīdī, kad sods bija beidzies. Iespējams, "Atletico" rīkosies līdzīgi, taču jebkurā gadījumā pusi sezonas nāksies aizvadīt bez papildinājumu palīdzības.

Aizvadītajā sezonā "Atletico" finišēja trešā Spānijā, nodrošinot vietu Čempionu līgas grupu turnīrā arī nākamsezon. Čempionu līgā aizvadītajā sezonā izdevās tikt līdz pusfinālam, tāpat arī Karaļa kausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
Home - Tribunal Arbitral du Sport / Court of...

  -2 [+] [-]

, 2017-06-01 13:16, pirms 7 gadiem
United viss mierīgi : )) nav viņš mums vajadzīgs )) un nav arī bijis..

  -3 [+] [-]

, 2017-06-01 13:17, pirms 7 gadiem
es, tomēr, neesmu nobanots- Lai svētī! ))))

  +1 [+] [-]

, 2017-06-01 13:46, pirms 7 gadiem
Ja es visu pareizi saprotu, tad Grīzmanam ir klausula 100M eiro. Bez visa bana Atletico viņu lētāk nepārdotu. Bet tas arī nozīmē, ka ar banu vai bez, vairāk viņi paprasīt nevar, un ja Grīzmans pats gribēs uz MU un MU būz gatavs izpirkt klausulu, tad Atletico tur teikšanas vairs nebūs nekādas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-06-01 15:24, pirms 7 gadiem
ABa rakstīja: Ja es visu pareizi saprotu, tad Grīzmanam ir klausula 100M eiro. Bez visa bana Atletico viņu lētāk nepārdotu. Bet tas arī nozīmē, ka ar banu vai bez, vairāk viņi paprasīt nevar, un ja Grīzmans pats gribēs uz MU un MU būz gatavs izpirkt klausulu, tad Atletico tur teikšanas vairs nebūs nekādas.
Tā tas principā ir, jautājums tikai, ko domā pats Grizmans
Un galu galā vai jums tik stipri Grizmanu vajag, lai maksātu to kļauzu, vai labāk nav paņemt tā vietā izteiktu smailes spēlētāju

     [+] [-]

, 2017-06-01 15:34, pirms 7 gadiem
march_2k rakstīja: Tā tas principā ir, jautājums tikai, ko domā pats Grizmans
Un galu galā vai jums tik stipri Grizmanu vajag, lai maksātu to kļauzu, vai labāk nav paņemt tā vietā izteiktu smailes spēlētāju
Ko domā pats Grīzmans ir svarīgi jebkurā gadījumā
Vai vajadzīgs, nezinu. Domāju tāds spēlētājs varētu nebūt vajadzīgs tikai Gvardiolam. Es jau kaut kur iepriekš rakstīju, ka Grīzmana pirkšana nekādā veidā nevar nozīmēt, ka nevajadzēs pirkt arī smailes uzbrucēju. Bet saistībā ar šito banu tagad Atletico noteikti prasīs lai maksā uzreiz visus 100M un tas gan varētu būt iemesls lai darījums nenotiktu (ja tas nopietni tika plānots).

     [+] [-]

, 2017-06-01 16:18, pirms 7 gadiem
Pa to laiku United esot noraidījusi 60mp bidu no Real par DeHea, kas ir divreiz vairāk kā pirms diviem gadiem jau piekrita pārdot. Toreiz gan situācija bija citādāka. Šobrīd spānis pieklusis izteikumos par pāreju un arī līguma termiņš ir garāks kā tobrīd. Arī ambīcijas uz tituliem izskatās optimistiskāk.
Kas zin- varbūt izdosies noturēt un parakstīs jaunu līgumu arī pēc tiem diviem atlikušajiem gadiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-01 16:39, pirms 7 gadiem
yuka rakstīja: Pa to laiku United esot noraidījusi 60mp bidu no Real par DeHea, kas ir divreiz vairāk kā pirms diviem gadiem jau piekrita pārdot. Toreiz gan situācija bija citādāka. Šobrīd spānis pieklusis izteikumos par pāreju un arī līguma termiņš ir garāks kā tobrīd. Arī ambīcijas uz tituliem izskatās optimistiskāk.
Kas zin- varbūt izdosies noturēt un parakstīs jaunu līgumu arī pēc tiem diviem atlikušajiem gadiem.
Es par tāda piedāvājuma ticamību tieši šobrīd šaubos vairāk kā par Barselonas interesi par Ereru. Kāpēc lai Perezs pirms ČL fināla taisītu tādus pigorus un pirktu De Hea? Grib psiholoģiski sagrtaut pirms fināla Navasu?!? Laiks to darīt būs pietiekami, visa vasara vēl priekšā, bet nedomāju ka tas notiks.

     [+] [-]

, 2017-06-01 17:00, pirms 7 gadiem
Nez...mani arī mulsina gan laiks, gan arī palielā summa priekš vārtsarga un pirmā bida , bet nu to raksta skysports un viņi ar nepārbaudītu infu nemēdz mētāties.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-01 17:16, pirms 7 gadiem
Nav vairs tādu informācijas avotu, kam var uzticēties 100% vai pat 90%. Pat sky, kaut arī pie viņiem laikam strādā Balage, kura informācija biežāk izrādās patiesība. Bet arī nejau vienmēr. Un ja nemaldos, tieši viņš arī dažas dienas iepriekš informēja, ka De Hea neprasīs klubam lai viņu pārdod.
Bet patiesībā, man jau tā ikvasaras ņemšanās ap De Hea un Real ir tā apriebusies, ka gandrīz vai vienalga aizies viņš prom vai nē. Arī Romero izrādās ir ļoti solīds vārtsargs, ja aizsardzība ir sakārtota. Galvenais ka MU šobrīd atrodas ļoti ērtā pozīcijā un ja Perezs gribēs De Hea dabūt, ar 60M mārciņām diez vai pietiks.

     [+] [-]

, 2017-06-01 18:03, pirms 7 gadiem
Jā- man patika vakardienas youtube MU fanu kanāla transfēru apskatā Gaza izteiktais variants, ka ja Real dod $ + Varānu, tad jāņem bez variantiem.
Labi CB pilnībā kompensētu to teorētisko starpību starp DeHea un Romero.
Es arī kaut kā neloloju cerības, ka DeHea kļūs par MU leģendu- eventuāli transfērs šķiet neizbēgams.

     [+] [-]

, 2017-06-02 10:20, pirms 7 gadiem
yuka rakstīja: Jā- man patika vakardienas youtube MU fanu kanāla transfēru apskatā Gaza izteiktais variants, ka ja Real dod $ + Varānu, tad jāņem bez variantiem.
Labi CB pilnībā kompensētu to teorētisko starpību starp DeHea un Romero.
Vispārīga piebilde, es pilnīgi un galīgi neticu swap deals kā tādiem, jo tur vienkārši ir n reizes lielāks čakars.
Šajā gadījumā
1kārt Realam ir jāgrib atdot pašu spēlētāju (plus jārēķinās, ka stabilais veterāns Pepe jau ir pārgājis uz Inter),
2kārt, Varanam ir jāgrib pāriet uz MU,
3kārt MU un Realam ir šajā darījumā jāvienojas par darījuma kopējo apmēru jau par 2 spēlētājiem uzreiz - gan cik maksā de Hea pats, gan cik liela teorētiski ir Varāna vērtība. Un šis domāju ir visčakarīgākais punkts no visiem.
4kārt MU ir jādod Varanam pieņemamas garantijas par spēles laiku,
5kārt Varanam ir jāpieņem MU algas piedāvājums

OK, ar 5. punktu problēmu visticamāk nebūs. Bet kopumā ir vienkārši pārāk daudz posmu, kuros transfērs var potenciāli nobrukt, lai būtu jēga ar šādiem darījumiem noņemties.

Tāpēc es vienmēr esmu skeptisks, kad lasu Klubs A piedāvās klubam B naudu + spēlētājus VAI Klubs B par savu spēlētāju prasa klubam A naudu + spēlētājus.

Kad pēdējo reizi šāds dīls ir noticis? Pēdējais ievērojamais darījums, ko varu atcerēties, ir Kanavāro no Inter uz Juvi (toreiz pie transfēra strādāja labi zināmais Modži). Tas bija 2004. gadā...

     [+] [-]

, 2017-06-02 11:00, pirms 7 gadiem
Nu tieši tā. Visas tās runas par - mums naudu nevajag, dodat mums pret De Hea citu vajadzīgo un līdzīga statusa spēlētāju, vairāk izskatās no Vudvorda pēc sāgas ar faksu turpinājuma. Respektīvi - ejat ratā. Kāda jēga nopietni prasīt pretī spēlētāju, kurš īstenībā nemaz negrib iet prom no Real? Vēl vienā dM vajag iegrābties? Vienīgais ticamais variants no Real izskatās šobrīd, kurš grib prom un labprāt nāktu uz MU, ir Hamess. Bet šo manuprāt MU galīgi nevajag.

     [+] [-]

, 2017-06-02 14:07, pirms 7 gadiem
ABa rakstīja: Nu tieši tā. Visas tās runas par - mums naudu nevajag, dodat mums pret De Hea citu vajadzīgo un līdzīga statusa spēlētāju, vairāk izskatās no Vudvorda pēc sāgas ar faksu turpinājuma. Respektīvi - ejat ratā. Kāda jēga nopietni prasīt pretī spēlētāju, kurš īstenībā nemaz negrib iet prom no Real? Vēl vienā dM vajag iegrābties? Vienīgais ticamais variants no Real izskatās šobrīd, kurš grib prom un labprāt nāktu uz MU, ir Hamess. Bet šo manuprāt MU galīgi nevajag.
Nupat atcerējos, vēl jau jāšaubās par to, cik runas par Varānu vispār ir pamatotas, ja tikpat kā nokārtots ir Benficas Lindelēfa transfērs.
Hamess kā "10. numurs" varētu būt rezerves variants Grīzmanam, kura palikšana Atletico izskatās arvien ticamāka.

     [+] [-]

, 2017-06-02 14:29, pirms 7 gadiem
Es arī galīgi neticu, ka šāds transfērs būtu iespējams. Neredzu iemeslu kapēc Real varētu būt ar mieru šķirties no Varāna, bet tikai ar naudu šķiet ka šobrīd MU nepievilināsi, ja vien spēlētajs pats neizsaka vēlmi iet prom.

ps. kapēc Grīzmana palikšana izskatās ticamāka? Atletico banu problēmas ir tikai viņu problēmas. ja kontraktā ir izpirkšanas maksa, tad neko viņi tur vairs nevar izdarīt, ja pats spēlētājs grib prom. Tās reklāmas ar Jose zvana nolikšanu tak nav nopietni vērā ņemamas. Vasara vēl gara un tikko tikai sākusies. Nav pamata domāt, ka Grīzmana 6/10 izteikumi nedēļas laikā pēkšņi apsviedušies uz otru pusi jeb arī MU pēkšņi pārdomājuši. Tās visas ir vnk standarta pirmstransfēru manipulācijas. Transfērs ir diezgan reāls un pēdējo nedēļu laikā šajā sakarā nekas nav mainījies.

     [+] [-]

, 2017-06-02 14:41, pirms 7 gadiem
Varāns varbūt arī ir kvalificētāks, bet arī savainojumi ir samērā bieži. Pēdējā laikā visur tika runāts par Kīnu un/vai Lindelēfu. Nu izskatās ka otrais būs drīzumā klāt. Mēģināt Varānu izmānīt no Real neredzu vispār nekādu jēgu, ja tie abi šķiet daudz piemērotāki EPL.

Par Grīzmanu tiešām šobrīd izskatās, ka drīzāk viņš paliks. Vai tas ir paša spēlētāja lēmums neatstāt klubu grūtā brīdī, kaut gan pats pirms tam sūdzējās par ambīciju trūkumu. Vai varbūt tas ir saistīts ar Atletico nevēlēšanos iesaistīties nekādos kompromisos par izpirkuma summas sadalīšanu vairākos maksājumos. Bet prese gan jau turpinās visu šito malt krustu šķērsu līdz augusta beigām, ja vien Grīzmans konkrēti nepateiks ātrāk, ka nekur prom neies.

     [+] [-]

, 2017-06-02 14:47, pirms 7 gadiem
Par Grīzmanu taisnība, ka Atlēti nevar noraidīt piedāvājumu izpirkuma summas apmērā
Tāpēc atgriežamies pie tā, ka svarīgi ir arī tas, ko domā pats spēlētājs
Pagaidām viņš domā šitā
https://twitter.com/AntoGriezmann/s...

OK vasara vēl gara, bet aiz neko darīt ar tādām deklarācijām arī nemētājas, lai kāds iemesls tām būtu.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-02 17:48, pirms 7 gadiem
Es jau sen esmu pieradis neko daudz nopietni neņemt kamēr nav ''done deal'' no respektabla resursa. Par to tvitera ierakstu man arī nekādas dižās emocijas neradās, jo ntās reizes ir bijis tā, ka spēlētajs vai klubs pasaka 100% nekas nenotiks un pēc nedēļas jau Boom! Tas viss ir vai nu cenas vai algas uzsišanai.
Jā- teorētiski protams ir iespējams, ka Grīzmanam maiga sirds un negrib uzmest klubu grūtā brīdī. Cik tas varētu būt taisnība- vells viņu zin. Tik lojālu cilvēku nav daudz- pārsvarā nauda un paša vēlmes ņem virsroku.

Par CB man godīgi sakot pat vienalga- tāpat no citām līgam nākošo performance bieži izrādās citādāka nekā gaidīts. Memfiss smagi apbēdināja, Bailī nenormāli iepriecināja utml, tapēc neņemos pat spriest kas varētu būt labāks variants- Varāns vai Lindelofs. Bet pirmo pat nopietni neņemu- šaubos vai viņš vispār ir Maura iedotajā listē Vudvordam.