Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Madrides "Atletico" prezidents komentē baumas par Barselonu: "Grīzmans paliks. 1000%!"

Madrides "Atletico" prezidents komentē baumas par Barselonu: "Grīzmans paliks. 1000%!"
Alvaro Morata un Antuāns Grīzmans. Foto: Reuters/Scanpix

Franču medijos iepriekšējās nedēļās atkal pastiprinājās runas, ka Pasaules kausa īpašnieks Antuāns Grīzmans karjeru varētu vēlēties turpināt Katalonijas grandā "Barcelona".

Madrides "Atletico" prezidents Enrike Sereso spāņu televīzijas raidījumā El Rondo gan kategoriski izslēdza francūža pārdošanas iespēju: "Nav nekādas iespējas, ka Grīzmans vasarā pametīs komandu. Viņš paliks – 1000%." Tiesa gan, jāatceras, ka līdzīgu paziņojumu Madrides kluba vadība izteica arī par franču aizsargu Lukasu Ernandesu, kurš vasarā pāries uz Minhenes "Bayern".

Jau pirms gada Grīzmans sarīkoja pamatīgu drāmu, tomēr beigās 100 miljonu eiro pāreja uz "Barcelona" nenotika, bet franču uzbrucējs līgumu ar "Atletico" pagarināja līdz 2023. gadam. Šosezon Grīzmans Spānijas čempionātā 29 spēlēs ir guvis 12 vārtus, bet Čempionu līgā astoņos mačos izcēlies četras reizes.

Madrides "Atletico" francūzi iegādājās pirms pieciem gadiem, "Real Sociedad" samaksājot 30 miljonus eiro. Abās pirmajās sezonās "Atletico" kreklā viņš Spānijas čempionātā guva pa 22 vārtiem, taču nākamajās trīs, šo ieskaitot, viņa kontā 97 spēlēs ir 47 precīzi sitieni. Francijas izlasē Grīzmans 69 mačos ir guvis 28 vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/s...


, 2019-04-02 08:39, pirms 5 gadiem
Ja ir franču uzbrucējs, tad kāpēc nav itāļu uzbrucējs? Cik atminos itāļus jūs saucat par ietāliešiem, bet francūžus par francūziešiem nesauksiet?
, 2019-04-02 10:06, pirms 5 gadiem
Un saakas viss no gala,manupraat nebuutu iisti logkiski pirkt vienu uzbruceeju par 100milj,ja par taadu summu kopaa vareetu ieguut De Lightu un daudz,daudz jaunaaku uzbruceeju,piemeeram Jovicu vai Pepi.
, 2019-04-02 10:22, pirms 5 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Ja ir franču uzbrucējs, tad kāpēc nav itāļu uzbrucējs? Cik atminos itāļus jūs saucat par ietāliešiem, bet francūžus par francūziešiem nesauksiet?
Google spēks: https://www.valodaskonsultacijas.lv...
Brazīlijas izlases uzbrucējs Vinisiuss. Foto: Zumapress/Scanpix
25

Vinisiuss izplūst asarās un apgalvo, ka rasisma dēļ zaudē vēlmi spēlēt futbolu

Otrdien savstarpējo draudzības spēli aizvadīs Spānijas un Brazīlijas futbola izlases. Pirmsspēles preses konferencē Madrides "Real" uzbrucējam Vinisiusam tika uzdots jautājums par saskaršanos ar rasismu Spānijā. Brazīlijas futbolists, atbildot uz jautājumu, izplūda asarās un atklāja, ka zaudē motivāciju turpināt spēlēt.
Koke. Foto: Atlético de Madrid

Visu karjeru "Atletico" rindās pavadījušais kapteinis Koke pagarina līgumu

LETA. Spānijas futbola čempionātā "La Liga" šobrīd piekto vietu ieņemošā Madrides "Atletico" uz vēl vienu sezonu pagarinājusi līgumu ar vienības kapteini Horhi Resureksjonu Merodio jeb Koki.
Dani Alvess. Foto: AFP/Scanpix
2

Bijušais Brazīlijas un "Barcelona" futbolists Alvess pret drošības naudu atbrīvots no cietuma

LETA--AFP. Bijušais Brazīlijas futbola izlases spēlētājs Dani Alvess, gaidot pārsūdzēšanu, trešdien tika atbrīvots no apcietinājuma pret drošības naudu viena miljona eiro apmērām, pavēstīja Barselonas tiesa.