Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Rueda vairs nestrādās ar Ekvadoras izlasi

Rueda vairs nestrādās ar Ekvadoras izlasi
Reinaldo Rueda
Foto: AFP/Scanpix

Ekvadoras futbola izlasi turpmāk vadīs 53 gadus vecais ekvadoriešu speciālists Siksto Vicuete, kurš ar valstsvienību ir strādājis jau iepriekš. Vicuete aizvietos kolumbieti Reinaldo Ruedu, kurš Ekvadoras izlasi vadīja kopš 2010.gada.

Par izmaiņām Ekvadoras futbola valstsvienības vadībā šodien paziņoja Ekvadoras Futbola federācijas (EFF) prezidents Luiss Kiriboga. "Reinaldo Rueda vairs nestrādās ar nacionālo izlasi. Vicuete vadīs komandu tuvākajās pārbaudes spēlēs," sacīja Kiriboga.

Siksto Vicuete apstiprināts par Ekvadoras galveno treneri, bet paredzams, ka par izlases trenera vietas tālāku likteni ekvadorieši lems EFF kongresā nākamā gada sākumā. Vicuete jau savulaik ir vadījis Ekvadoru – no 2007. līdz 2009.gadam viņa vadītie futbolisti neizdevās iekļūt 2010.gada Pasaules kausa finālturnīrā. Pēdējos gados 53 gadus vecais ekvadorietis strādāja ar dažādiem Ekvadoras klubiem.

57 gadus vecais Reinaldo Rueda ar Ekvadoru strādāja kopš 2010.gada augusta. Pēc aizvadītās Pasaules kausa izcīņas viņam beidzās līgums ar EFF, taču bija iespēja, ka sadarbība tiks turpināta.

Ekvadora 2014.gada Pasaules kausa finālturnīrā spēlēja vienā grupā ar Franciju, Šveici un Hondurasu. Pirmajā mačā Ekvadora ar 1:2 piekāpās Šveicei, pēc tam ar 2:1 uzveica Hondurasu, bet čempionātu noslēdza ar bezvārtu neizšķirtu pret Franciju un trešo vietu grupā.

Izmantotie resursi:
Business & Financial News, Breaking US &...