Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Falkao ātri atlabst, varētu pagūt atgriezties līdz Pasaules kausam

Agris Suveizda

Falkao ātri atlabst, varētu pagūt atgriezties līdz Pasaules kausam
Radamels Falkao
Foto: AFP/Scanpix

Futbola kluba "Monaco" galvenais treneris Klaudio Ranjēri sarunā ar Francijas medijiem ļoti pozitīvi izteicās par kolumbiešu uzbrucēja Radamela Falkao atlabšanas procesu un prognozēja, ka Falkao varētu pat pagūt sagatavoties Pasaules kausa izcīņai.

"Falkao ir neticams. Viņš ir asāks kā nekad. Viņš skrien, un viss rit ļoti labi. Ja tā turpinās, domāju, ka viņš būs gatavs spēlēt Kolumbijas izlasē Pasaules kausa izcīņā," teica Klaudio Ranjēri. Itāliešu treneris gan piebilda, ka Falkao varētu atgūties līdz Pasaules kausa izcīņai, taču ne līdz Francijas čempionāta sezonas beigām.

"Ātri atlabstu, fizioterapija norit ļoti labi," sacīja Radamels Falkao. "Atgriezīšos Spānijā, lai turpinātu procesu. Ceļgals reaģē labi, un tas man palīdz strādāt. Esmu priecīgs, jo attīstība notiek ļoti labi. Nedaudz apsteidzu plānoto grafiku. Man ir vēlme un motivācija atgriezties."

Falkao savainojumā iedzīvojās 22.janvārī, kad "Monaco" kausa izcīņā uzvarēja Ludovika Žulī pārstāvēto ceturtās līgas amatieru komandu "Chasselay" (3:0). Falkao tika nogāzts soda laukumā, bet tiesneša svilpe klusēja. Drīz pēc tam medicīniskajās pārbaudēs apstiprinājās prognoze, ka Falkao ir sarautas ceļgala krusteniskās saites, kas nozīmē aptuveni pusgada pauzi no futbola. Transfēru perioda izskaņā "Monaco" pievienojās bulgāru uzbrucējs Dimitars Berbatovs, ar kuru līgums noslēgts līdz sezonas beigām.

"Monaco" ar 66 punktiem 32 spēlēs Francijas čempionātā ieņem otro vietu, no līderes PSG atpaliekot par 13 punktiem. Kolumbijas izlase Pasaules kausa izcīņā tika ielozēta C grupā, kurā tiksies ar Grieķiju, Kotdivuāru un Japānu. Pirmo spēli Kolumbija aizvadīs 14.jūnijā pret grieķiem.

Epizode, kurā Falkao guva savainojumu

Izmantotie resursi:
Le sport à la Une. L'information sportive en...

  -1 [+] [-]

, 2014-04-08 16:05, pirms 10 gadiem
Nuu, galvenais ir nesākt par ātru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-04-08 16:27, pirms 10 gadiem
Lai veicas!

  -2 [+] [-]

, 2014-04-08 16:59, pirms 10 gadiem
nesen esot maniits kopiigaas vakarinjaas ar Florentino Perezu(Real prezidentu),Tixi(no City vadiibas),Jorge Mendezu(agjentu) un Monaco prezidentu,kjipa esot paarrunaajushi iespeejas Falkao nonaakt City un Real dabuut Aguero

  +1 [+] [-]

, 2014-04-08 17:12, pirms 10 gadiem
aha tās vakariņas bija kā medusmaize žurnālistiem, esmu dzirdējis jau ap 10 versiju, ko šie apsrieduši, interesantākās:
Hedira, Pepe, Kontraou uz City;
Di Maria uz Monaco;
Falkao un Aguero uz Real.
Īsti neticu nevienai, izņemot to, ka Falkao varētu tikt pārdots.
NilsK rakstīja: nesen esot maniits kopiigaas vakarinjaas ar Florentino Perezu(Real prezidentu),Tixi(no City vadiibas),Jorge Mendezu(agjentu) un Monaco prezidentu,kjipa esot paarrunaajushi iespeejas Falkao nonaakt City un Real dabuut Aguero

     [+] [-]

, 2014-04-08 18:43, pirms 10 gadiem
Lieliskas ziņas! Cerams, pa

     [+] [-]

, 2014-04-08 18:44, pirms 10 gadiem
Cerams patiesi paspēs līdz PK atgūt formu!