Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Šovakar spēlē pret Panamu Tunisijas rezerves vārtsargs būs uzbrucējs

Rolands Eliņš

Šovakar spēlē pret Panamu Tunisijas rezerves vārtsargs būs uzbrucējs
Tunisijas izlases galvenais treneris treniņos stājās vārtos savainoto vārtsargu vietā
Foto: AFP/Scanpix

Tunisijas futbola izlase zaudējusi cerības tikt ārā no Pasaules kausa izcīņas apakšgrupas, taču tāpat ļoti cerēs, lai nekas nenotiktu ar vārtsargu Ajmenu Matluti un viņš varētu pabeigt spēli, jo rezerves vārtsarga komandā nebūs, bet akūtas nepieciešamības gadījumā vārtos doties būs gatavs uzbrucējs Fahredins Ben Jusefs.

Tunisijas izlase savainojumu dēļ palikusi bez diviem no trim turnīram pieteiktajiem vārtsargiem. Traumu dēļ Pasaules kausa G grupas pēdējā spēlē pret Panamu nevarēs spēlēt Farūks Ben Mustafa un Muezs Hasens, abi nomināli pirmie Tunisijas vārtsargi, līdz ar to Tunisijas trenerim radās pamatīga viela pārdomām.

Tunisieši uz Krieviju izsauca citu vārtsargu – Moezu Ben Šerifiju, cerot, ka FIFA ļaus viņu pieteikt turnīram. Taču neilgi pirms spēles tapa skaidrs, ka FIFA viņa pieteikumu noraidījusi, jo reglaments liedz pieteikt spēlētājus turnīra laikā.
„Tā ir taisnība, ka mums divi no trim vārtsargiem ir savainoti,” preses konferencē atzina Tunisijas treneris Nabils Māluls, kurš pats vakardienas treniņā bija spiests stāties vārtos, lai futbolisti varētu gatavoties ierastajā režīmā. Viņš norādījis, ka traumas radījušas ļoti sarežģītu situāciju.

Kā vēsta futbola mediji, no šīs situācijas Tunisija cer tikt sveikā cauri šādi: pamatvārtsarga loma tiks uzticēta vienīgajam netraumētajam vārtsargam Ajmenam Maluti no Saūda Arābijas līgas komandas, kamēr pieteikumā kā rezerves vārtsargs tiks ierakstīts traumētais Ben Mustafa. Vismaz divus vārtsargus pieteikumā pieprasa FIFA noteikumi, taču realitātē, ja Maluti būs vajadzīga trauma, viņa vietā laukumā dosies Tunisijas uzbrucējs Bens Jusefs.

Tunisijai gandarījuma mačā pret Panamu vārtsargu traumas nav vienīgās problēmas – cīņās pret Angliju un Beļģiju savainojumus guva arī divi svarīgi aizsargi, proti, Dilans Bronns un Sjams Ben Jusefs.

Izmantotie resursi:
https://au.sports.yahoo.com/news/tu...

     [+] [-]

, 2018-06-28 15:59, pirms 6 gadiem
Nu ko, var droši likt likmi ka Tunisija ielaidīs vārtus!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-28 18:05, pirms 6 gadiem
Pēc virsraksta likās, ka rezerves vārtsargs spēlēs uzbrukumā