Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Uz PK nepaņemtais beļģu pussargs Naingolans pievienojas Milānas "Inter"

Krišs Upenieks

Uz PK nepaņemtais beļģu pussargs Naingolans pievienojas Milānas "Inter"
Radža Naingolans
Foto: Reuters/Scanpix

LETA--DPA. Beļģijas futbolists Radža Naingolans pametis Itālijas spēcīgākās līgas komandu "AS Roma" un pievienojies citai itāļu vienībai Milānas "Inter".

Milānas klubs oficiāli paziņojis par 30 gadus vecā centra pussarga pievienošanos komandai. Līgums ar Naingolanu noslēgts uz četriem gadiem, bet neoficiāla informācija liecina, ka viņa pārejas maksa Milānas vienībai izmaksājusi 24 miljonus eiro.

Tāpat "Inter" komandu pametuši un Romas vienībai pievienojušies 27 gadus vecais itālis Davide Santons un viņa 18 gadus vecais tautietis Nikolo Dzaniolo.

Naingolans Romas klubā pavadīja četras sezonas, nospēlējot 201 spēli un gūstot 33 vārtus. Šajā laikā viņš nostiprinājās komandas pamatsastāvā, kļūstot par vienu no vadošajiem vienības spēlētājiem.

Līdz šim savas karjeras laikā Naingolans pārstāvējis tikai Itālijas komandas. Pirms karjeras Romā viņš spēlēja citā augstākās līgas klubā "Cagliari", bet vēl pirms tam bija B sērijas vienības "Piacenza" futbolists.

Jau ziņots, ka Beļģijas valstsvienības galvenais treneris Roberto Martiness pirms Pasaules kausa finālturnīra Naingolanu izsvītroja no kandidātu saraksta, pamatojoties ar to, ka viņš neiederas pašreizējā izlases taktiskajā sistēmā un nevēlas viņu turēt rezervē.

Naingolans ir aizvadījis 30 spēles Beļģijas izlasē un guvis sešus vārtus, bet ar Martinesu viņam allaž ir bijušas ne tās labākās attiecības.

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-26 19:16, pirms 6 gadiem
Ja beļģi nolažos, tad varēs parādīt vidējo pirkstu. Īsts cīnītājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja