Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Sautgeits pēc 6:1: "Nepatika sākums un tas, ka beigās ielaidām"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sautgeits pēc 6:1: "Nepatika sākums un tas, ka beigās ielaidām"
Garets Sautgeits
Foto: Reuters/Scanpix

2018. gada Pasaules kausā vakar ļoti pārliecinošu uzvaru izcīnīja Anglijas izlase, kas jau pirmajā puslaikā iesita piecus vārtus un ar 6:1 sagrāva debitanti Panamu. Tomēr komandas galvenais treneris Garets Sautgeits teica, ka viņš vairāk izbaudījis pirmo spēli, kurā angļi tikai kompensācijas laikā tika galā ar Tunisiju.

"Man nepatika spēles sākums un arī tas, ka beigās ielaidām vārtus. Laikam vidus bija diezgan labs, bet esmu noskaņots ļoti kritiski," pēc graujošās uzvaras teica Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits. "Tas ir dīvaini, jo uzvaru pret Tunisiju izbaudīju vairāk – bija spriedze, un pašās beigās tomēr izrāvām trīs punktus."

"Droši vien pirms dažām dienām spēlējām labāk [nekā pret Panamu], bet šoreiz bijām labāki vārtu priekšā un izmantojām momentus. Zinu, ka svētdienas pēcpusdienā mājās skatījās ļoti daudz atbalstītāju, un ir patīkami sagādāt viņiem labas emocijas," norādīja Sautgeits. Anglijā vēsta, ka spēles auditorija bijusi milzīga – tā konkurējot ar Londonas olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju.

"Pārliecības ziņā bija ļoti svarīgi, ka iesitām daudz vārtu. Vēlamies noturēt uzņemto tempu, tāpēc būs rūpīgi jādomā, kādu komandu sūtīt laukumā pret Beļģijas izlasi," teica Sautgeits. Viņa komanda kvalificējusies nākamajam posmam, taču uz spēles likta pirmā vieta grupā. "Tā ir iespēja futbolistiem, kuriem nepieciešama spēļu prakse, taču mēs arī vēlamies turpināt uzvaru sēriju. Tas ir patīkams lēmums, par kuru domāt."

Pēc Sautgeita domām, komandas kapteinis Harijs Keins, kurš pret Panamu guva trīs vārtus un ir Pasaules kausa labākais snaiperis ar pieciem rezultatīviem sitieniem, ir labākais savas pozīcijas spēlētājs visā turnīrā. "Lieliski ir tas, ka viņš ir gatavs upurēties komandas labā un pieturēt bumbu, kad tas nepieciešams. Un kad viņam rodas iespējas, visi zinām, ka tās tiks izmantotas. Ja skatāmies uz citu komandu devītajiem numuriem, negribētu Keinu mainīt ne ar vienu," teica Sautgeits.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja