Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Cerības zaudējušās Peru uzbrucējs Farfans nepiedalīsies pēdējā spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cerības zaudējušās Peru uzbrucējs Farfans nepiedalīsies pēdējā spēlē
Džefersons Farfans
Foto: AFP/Scanpix

Peru izlase Pasaules kausa izcīņai kvalificējās pēc 32 gadu pārtraukuma, taču abos mačos piedzīvojusi minimālus zaudējumus un vairs nevar tikt nākamajā posmā. Turnīra pēdējā mačā pretī stāsies Austrālija, un šajā duelī nāksies iztikt bez uzbrucēja Džefersona Farfana.

Peru futbolistiem pirmajā spēlē neizdevās izmantot kaudzi momentu, ieskaitot 11 metru soda sitienu, un tika atzīts Dānijas pārākums – 0:1. Pēc zaudējuma galvenajā cīņā nācās atzīt arī grupas galvenās favorītes Francijas pārākumu, un tādējādi Peru jau pirms noslēdzošās spēles zaudēja cerības sasniegt izslēgšanas spēles. Pēdējos trīs finālturnīros vēl tikai vienai Dienvidamerikas izlasei nācās samierināties ar apstāšanos grupu turnīrā – Ekvadorai pirms četriem gadiem.

Rīt pulksten 17:00 Peru futbolisti pēdējoreiz uzstāsies pasaules publikai, Sočos tiekoties ar Austrālijas valstsvienību, un šajā duelī nāksies iztikt bez uzbrucēja Džefersona Farfana palīdzības. Pret dāņiem viņš laukumā pavadīja 85 minūtes, kamēr pret Franciju spēlē iesaistījās uzreiz pēc puslaika pārtraukuma. Treniņā pirms spēles pret Austrāliju Farfans iedzīvojās smadzeņu satricinājumā.

"Liels paldies par atbalstu. Paldies Dievam, mans stāvoklis ir stabils un atrodos blakus ģimenei. Tagad nepieciešams padomāt par veselību un atlabšanu. Ļoti gribēju būt kopā ar komandas biedriem, taču, klausot ārstu rekomendācijām, tas nav iespējams. Varēšu atbalstīt komandu tikai no slimnīcas palātas. Komanda, zinu, ka tu mūs iepriecināsi!" rakstīja Farfans.

33 gadus vecais Farfans ir viens no zināmākajiem Peru valstsvienības futbolistiem. Kopš 2017. gada janvāra viņš pārstāv Maskavas "Lokomotiv", bet karjeras labākos gadus Farfans pavadīja Vācijas Bundeslīgā, spēlējot Gelzenkirhenes "Schalke". Kopā ar "Schalke" viņš 2011. gadā izcīnīja Vācijas kausu. Pirms tam Farfans četras sezonas rezultatīvi pavadīja Eindhovenas PSV, četras reizes pēc kārtas kļūstot par Nīderlandes čempionu.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/football/1064...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja