Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Argentīnas treneris: "Lūdzu piedošanu, īpaši klātienē esošajiem faniem"

Andrejs Siliņš

Argentīnas treneris: "Lūdzu piedošanu, īpaši klātienē esošajiem faniem"
Horhe Sampaoli
Foto: Sputnik / Scanpix

LETA--AFP. Pēc ceturtdien Pasaules kausā piedzīvotā zaudējuma pret Horvātijas futbola izlasi Argentīnas galvenais treneris Horhe Sampaoli argentīniešu faniem lūdza piedošanu.

"Vispirms vēlos lūgt piedošanu, it īpaši tiem faniem, kuri veica tālu ceļu, lai mūs atbalstītu klātienē," pauda Sampaoli. "Es esmu atbildīgs par šo rezultātu. Sākotnēji biju sapņu pārpildīts." Nākamajā mačā Argentīnai noteikti jāuzvar Nigērija, kā arī jācer, ka Islande atlikušajos mačos pret horvātiem un nigēriešiem negūs vairāk par trim punktiem.

"Man vajadzēja izveidot citādāku plānu šim mačam. Iespējams, tādā gadījumā galarezultāts būtu bijis labāks. Nedomāju, ka vajadzētu vainot mūsu vārtsargu Vilfredo Kavaljero," atzina Argentīnas izlases galvenais treneris.

Pirmo vārtu zaudējumā Kavaljero rupji kļūdījās - viņš centās piespēlēt komandas biedram, tomēr veica to ļoti neveikli. Bumbu viegli pārtvēra Ante Rebičs, raidot to vārtos. "Pēc Horvātijas pirmā vārtu guvuma bijām emocionāli salauzti. Mums nebija nekādu argumentu, lai lauztu cīņas ritējumu," atzina Sampaoli.

Tikmēr Horvātijas izlase pēc uzvarām abās spēlēs ir nodrošinājusi vietu Pasaules kausa izslēgšanas turnīrā, par ko pārsteigumu neslēpa šīs komandas galvenais treneris Zlatko Daličs. "Galvenais tagad nekļūt pašpārliecinātiem. Mums visiem jābūt mierīgiem un piezemētiem," pauda speciālists.

Savukārt par ceturtdienas mača labāko spēlētāju atzītais pussargs Luka Modričs izteicās, ka gūtais panākums ir visas komandas nopelns. "Šajā spēlē izpaudās komandas spēks, it sevišķi otrajā puslaikā, kad mums piederēja lielāka bumbas kontrole. Pirmajā puslaikā, kad vairāk bumba bija Argentīnai, mēs spējām neitralizēt Mesi, neļaujot viņam saņemt bumbu," norādīja Modričs.

Horvātija ar sešiem punktiem ir D apakšgrupas līdere. Tikmēr Argentīnai ir viens punkts divos mačos un tā riskē sensacionāli netikt izslēgšanas spēlēs. Viens punkts ir arī Islandei, bet Nigērija ir tukšā, abām šīm komandām otrās kārtas spēli aizvadot piektdien.

Izmantotie resursi:
LETA

  -4 [+] [-]

, 2018-06-22 09:48, pirms 6 gadiem
A, ko Mesi saka? Atkal pinkšķ kaut kur stūrī?

  +3 [+] [-]

, 2018-06-22 09:51, pirms 6 gadiem
neaiztiec Messi, mūllāp

  +5 [+] [-]

, 2018-06-22 10:24, pirms 6 gadiem
Te Messi vispār nevajadzētu vainot.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-22 10:30, pirms 6 gadiem
Pinkšķēšanu var piedot, bet nevar piedot VietējamMurimDzīvelīgajam čurāšanu-kluča likšanu biksēs!

     [+] [-]

, 2018-06-22 11:15, pirms 6 gadiem
Kādu piedošanu, tinies prom no izlases stūres!

  +2 [+] [-]

, 2018-06-22 11:18, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Te Messi vispār nevajadzētu vainot.
Un kādēļ ne. Viņš arī tīri individuāl nospēlēja sūdaini!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-22 12:04, pirms 6 gadiem
piedos tikai tad kad nobersi sniedzina linijas kvelakajiem faniem uz pusdienu galda

     [+] [-]

, 2018-06-22 12:27, pirms 6 gadiem
Labākais scenarīns Argentīnai tagad ir tāds, ka Nigerīja uzvar Islandi un tad paši uzvar Nigēriju. r
Runājot par Sampaoli, tad viņa taktika nestrādāja jau kvalifikācijā. Messi ievilka finālturnīrā. Bet tagad to, kas notiek viņa galvā ir nesaprotams. Spēlēt reāli ar vienu masherano viduslīnijā pret vienu no labākajiem midfieldiem pasaulē ir kaut kāda mistika. Vismaz labi, ka Dybala uznāca. Bet pie bumbas viņš arī netika. Par Messi vispār nerunāsi. Viņu vispaar ieliek kaut kādā dīvainā pozīcijā. Pēc bumbas nenāk un bumba līdz viņam netiek. Murgs kaut kāds. Messi heiteriem lielie prieki tagad 😁 Runā, ka argentīnas spēlētājj vēlas, lai Sampouli atlaiž...moš būs labāk.
Iespējams labākais variants kā Argentīnai jāspēlē pēdējā kārtā ir ar 4-2-3-1. Fazio un Otamendi vidū, Full back varētu mēģināt roho un ansaldi, midfieldā ķīnas ļīgas pārstāvi un Banegu, un tad priekšā Di maria, dybala, messi un Agvero. Argentīnai jau nav daudz variantu. Ir jāiet uz priekšu un jāuzvar

     [+] [-]

, 2018-06-23 15:16, pirms 6 gadiem
Messī uzviilcis ir Argentīnas formu, bet savu formu pazaudējis...🗣