Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.

FIFA pētījumā noskaidrots, ka finālspēli starp Franciju un Horvātiju tiešraidē skatījies vairāk nekā miljons cilvēku, turklāt skatītāji vidēji futbolam veltījuši vairāk laika nekā iepriekšējos turnīros.

Tāpat pētījumā pausts, ka neredzēti liels skaits cilvēku futbolu skatījušies digitālajās platformās.

Kā izteicies FIFA komercdirektors Filips le Flošs, dati parāda, ka "fani visā pasaulē ir izsalkuši pēc pasaules klases futbola".

"Šie skaitļi apstiprina apgalvojumu, ka Krievijā notika visu laiku labākais Pasaules kauss," le Flošs saka par turnīru, kurā no 14. jūnija līdz 15. jūlijam sacentās 32 pasaules labākās izlases.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2018-12-21 15:55, pirms 5 gadiem
"...finālspēli starp Franciju un Horvātiju tiešraidē skatījies vairāk nekā miljons cilvēku" - te jābūt, ka vairāk par miljardu nevis miljonu, kaut arī abi ir patiesi dati.
, 2018-12-21 16:40, pirms 5 gadiem
Justifiable rakstīja: "...finālspēli starp Franciju un Horvātiju tiešraidē skatījies vairāk nekā miljons cilvēku" - te jābūt, ka vairāk par miljardu nevis miljonu, kaut arī abi ir patiesi dati.
Viss pareizi,jo reizini ar tiem (kuri skatijas kopa pie viena datora utt,vai ari baros un tml.)
, 2018-12-21 16:58, pirms 5 gadiem
Go0dFather rakstīja: Viss pareizi,jo reizini ar tiem (kuri skatijas kopa pie viena datora utt,vai ari baros un tml.)
Info no mājaslapas: More than one billion watched the final live, while 327.5 million people watched England's semi-final defeat by Croatia.
, 2018-12-21 18:22, pirms 5 gadiem
Billion no angļu valodas tulkojumā ir miljards!!! Un ja autors neatšķir B no M (million-miljons) tad tur vairs nekas nav labojams!!!
, 2018-12-22 13:11, pirms 5 gadiem
Kaut kas neštimē. 1B fināls + 320M Eng spēle, paliek 2.2B pārējām spēlēm. Es kkā neticu, ka 2 spēles kopumā noskatijās 1/3 no kopējā skatīšanās laika.
Otrkārt, autors protams ir sensāciju žunaļuga,kurš uzraksta, ka puse iedzīvotāju noskatijās PK, bet te ir runa par skatītājiem VISĀS spēlēs. Tatad viens un tas pats skatītājs skatās vairākas spēles.
Autoram vajadzētu pabeigt 12 klases pirms ķeras klāt rakstiem. ā un aiziet uz eng valodas kursiem.
, 2018-12-27 18:11, pirms 5 gadiem
To , ka tā ir kľūda vieiem tā pat ir skaidrs. Nrkādā veidā nevarētu būt viens miljons. 67 miljoni dzīvo Francijā! Domāju , ka vienā francijā bijā kādi 20miljoni vien , kuri skatījās finālu
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Luka Modričs, saņemot UEFA Gada spēlētāja balvu 
Foto: SIPA / Scanpix
26

Gada labākā futbolista balvai izvirzīti Ronaldu, Modričs un Salāhs

Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi trīs kandidātus uz Gada labākā futbolista balvu - Turīnas "Juventus" un Portugāles izlases superzvaigzne Krištianu Ronaldu, Madrides "Real" un Horvātijas izlases pussargs Luka Modričs, kā arī "Liverpool" un Ēģiptes izlases uzbrucējs Mohameds Salāhs.
Kilians Mbapē
Foto: Sipa USA/Scanpix
14

Latvijai FIFA rangā 129. vieta, par jauno līderi kļūst Francija

FIFA publicējusi pirmo pasaules rangu kopš Pasaules kausa noslēguma, un par līderi kļuvusi Francijas izlase, kas finālā ar 4:2 pieveica Horvātiju. Tikmēr Latvijas valstsvienība saglabājusi 129. vietu.