Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Komandas biedri samet naudu un dāņu aizsargam noīrē lidmašīnu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Komandas biedri samet naudu un dāņu aizsargam noīrē lidmašīnu
Jonass Knudsens un Henriks Dalsgords
Foto: Reuters/Scanpix

Dānijas izlase 2018. gada Pasaules kausa izcīņas pirmajā spēlē ar 1:0 pieveica Peru. Pēc dueļa komandas biedri sagādāja aizsargam Jonasam Knudsenam patīkamu pārsteigumu – viņam tika noīrēta privātā lidmašīna, lai futbolists varētu aizlidot mājās un apraudzīt jaundzimušo meitu.

25 gadus vecais Jonass Knudsens, kurš kopš 2015. gada vasaras pārstāv Anglijas pēc spēka otrās līgas klubu "Ipswich Town", jau bija ieradies Krievijā, kad viņa sieva Trīne vairākas nedēļas agrāk nekā bija plānots dzemdēja meitu. Komandas biedri pēc uzvaras pret Peru nolēma Knudsenam pasniegt dāvanu.

"Vēlējāmies uz situāciju paskatīties cilvēcīgi. Komandā ir daudz tēvu, un ir jāatceras, ka esam gan futbolisti, gan parasti cilvēki," teica dāņu vārtsargs Kaspers Šmeihels. "Pats esmu tēvs, bet pat nespēju iedomāties, cik smagi bija Jonasam, kad viņš saņēma ziņu, bet nebija blakus. Gribējām paveikt visu, kas ir mūsu spēkos, lai viņš varētu satikt savu meitu."

Knudsens, kurš pret Peru palika uz rezervistu soliņa, pirmdien atgriezās Dānijas izlases rīcībā un gatavojās šodien pulksten 15:00 paredzētajam mačam pret Austrāliju. Ja izdosies pašiem izcīnīt trīs punktus un uzvaru izcīnīs arī Francija, dāņi jau pēc divām kārtām būs nodrošinājuši izkļūšanu no grupas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2018-06-21 11:31, pirms 6 gadiem
Lielisks žests!

  +2 [+] [-]

, 2018-06-21 11:42, pirms 6 gadiem
Skaisti!

  +2 [+] [-]

, 2018-06-21 12:35, pirms 6 gadiem
labi komandas biedri.