Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Plecu izmežģījis Anglijas izlases treneris Sautgeits

Andrejs Siliņš

Plecu izmežģījis Anglijas izlases treneris Sautgeits
Garets Sautgeits
Foto: Cal Sport Media / Scanpix

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Garets Sautgeits sadzīviskā negadījumā izmežģījis plecu, kamēr devies vieglā skrējienā.

Trešdien komandai bija iedota brīvdiena, un to katrs varēja izmantot pa savam prātam. Galvenajam trenerim prātā bijis skriešanas treniņš, taču tas beidzies nelāgi - Sautgeits savainojis labās rokas plecu. Situācija bijusi tik nopietna, ka speciālists devās uz tuvējo slimnīcu. Noskaņojumu gan Sautgeits saglabājis labu un jau paspējis pajokot, ka turpmākā finālturnīra gaitā būs jāuzmanās ar spēlētāju uzmundrinošiem sitieniem pa pleciem.

"Es nevarēšu vairs tik atlētiski nosvinēt vārtu guvumus. Doks skaidri pateica, ka pat sist ar dūri pret gaisu nedrīkstu. Mums ir lielisks komandas personāls. Tā kā spēlētājiem bija brīvdiena, arī personāls varēja atpūsties, bet manis dēļ viņiem atkal bij darbs. Mums paveicies, ka mūsu rīcībā ir augstākās klases medpersonāls, tāpēc viss bija kārtībā," situāciju komentēja treneris.

"Labāk, ka tas noticis ar mani, nevis kādu no mūsu spēlētājiem. Spēlētāji bija nedaudz pārsteigti un prasīja, ko darīju. Kā vienmēr, viņi uzjautrinājās," vakara tikšanos ar komandu atklāja Sautgeits.

Pirmajā G grupas spēlē Anglija ar 2:1 uzveica Tunisiju, bet nākamo maču aizvadīs 24. jūnijā, kad spēlēs pret Panamu.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/

     [+] [-]

, 2018-06-21 08:54, pirms 6 gadiem
Haha, diez par ko uzjautrinājās futbolisti.. fapfapfap