Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Krievu aizsargs Kutepovs: "Liels sveiciens visiem, kuri mums neticēja"

Krievu aizsargs Kutepovs: "Liels sveiciens visiem, kuri mums neticēja"
Iļja Kutepovs un Romans Zobņins
Foto: Sputnik/Scanpix

Vietu Pasaules kausa astotdaļfinālā gandrīz garantējusi mājiniece Krievija, kas vakar ar 3:1 Sanktpēterburgā sakāva Ēģipti un pirms pēdējās kārtas saglabā ļoti labas cerības arī uz pirmo pozīciju grupā.

Krievijas izlases uzbrucējs Artjoms Dzjuba: "Esam neizsakāmi laimīgi. Tas ir vēsturisks solis. Paldies valstij un līdzjutējiem, pēc pirmajiem vārtiem redzējām, kā par mums pārdzīvo. Panākumu atslēga bija tā, ka nezaudējām ne centimetra un noturējām Salāhu. Tagad gribam vairāk – gribam pacīnīties par pirmo vietu grupā. Bet tagad vienkārši papriecāsimies."

Dzjubam tika vaicātas domas par spēles labāko futbolistu Denisu Čeriševu: "Mēs esam 23 brāļi. Viņa uzvara ir arī mūsu uzvara. Esam laimīgi. Deniss to ir pelnījis, gluži kā jebkurš spēlētājs. Mēs to nopelnījām ar to, ka bijām komanda." Spēlētāji prieku izrādīja arī sociālajos tīklos. "Mēs to paveicām! Apsveicu visu Krieviju un nododu lielu sveicienu visiem, kuri mums neticēja," rakstīja Iļja Kutepovs.

Krievijas izlases galvenais treneris Staņislavs Čerčesovs: "Vai esam tikuši galā ar sastāva problēmām? Mūsu leksikā nav tāda vārda kā "problēma". Turnīra gaitā rodas jautājumi, un tie tiek risināti. Ņēmām vērā kļūdas, kuras pieļāvām Konfederāciju kausā. Gan treniņprocesa plānošanas, gan spēlētāju atlases ziņā. Bet problēmu mums nav, nebija un nebūs."

Ēģiptes izlases galvenais treneris Ektors Kūpers: "Pieļāvām kļūdas un slikti aizsargājāmies, taču aizvadījām ļoti labu pirmo puslaiku. Visas spēles gaitā mums bija kādas 10-15 ļoti sliktas minūtes, un to dēļ arī zaudējām. Mums nedaudz trūka veiksmes, lai dabūtu bumbu vārtos, bet kopumā esmu priecīgs par to, ka spēlētāji parādīja visu, ko varēja. Salāhs? Neviens nevar noliegt viņa nozīmi. Ja runājam par 100%, ir jāskatās uz medicīnisko pusi. Izlases ārsti sacīja, ka viss ir labi, un arī pats spēlētājs juta, ka viņš var spēlēt. Ja runājam par fizisko gatavību, tad viņš, protams, nevarēja ar mums gatavoties nometnē, viņam bija jātrenējas vienatnē. Iespējams, tas nozīmē, ka viņa gatavība nebija iespējami labākā, tomēr biju pārliecināts, ka viņš ir optimālā formā."

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...
https://www.championat.com/football...
https://www.instagram.com/p/BkOJ-Fh...
Mohamed Salah news: Egypt star's injury...
Egypt 'lacked a bit of luck' against...


, 2018-06-20 09:11, pirms 6 gadiem
Lielu sveicienu saņemsiet 1/8 finālā no Spānijas vai Portugāles!
, 2018-06-20 09:19, pirms 6 gadiem
Paldies par sveicieniem! Joprojām jums neticu 😂
, 2018-06-20 10:26, pirms 6 gadiem
pasveiciniet mani pēc 1/8 fināla
, 2018-06-20 11:17, pirms 6 gadiem
Sveicini tev ari Kutepov.
, 2018-06-20 11:21, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Lielu sveicienu saņemsiet 1/8 finālā no Spānijas vai Portugāles!
Ja viņiem tā turpinās veikties, vienā spēlē viss kas var notikt
, 2018-06-20 12:42, pirms 6 gadiem
Čeriševs>Messi

Ja būs Krievija - Portugāle, vēl visādi var sanākt
, 2018-06-20 12:52, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Lielu sveicienu saņemsiet 1/8 finālā no Spānijas vai Portugāles!
Vēl viens gudrinieks uzradies skaties ka nau otrādi
, 2018-06-20 14:06, pirms 6 gadiem
es ticēju ! un pat biju pārliecināts par to, ka RUS šajā čempī rādīs lielisku futbolu, un uzvarēs daudz skaistus mačus
, 2018-06-20 14:47, pirms 6 gadiem
Krievijai panākums ir izkļūt no grupas. Ar to arī apsveicam! Krievija rāda labu futbolu un domāju, ka rādīs līdz pat turnīra beigām. Lai kaimiņiem veicas!
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Luka Modričs, saņemot UEFA Gada spēlētāja balvu 
Foto: SIPA / Scanpix
26

Gada labākā futbolista balvai izvirzīti Ronaldu, Modričs un Salāhs

Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi trīs kandidātus uz Gada labākā futbolista balvu - Turīnas "Juventus" un Portugāles izlases superzvaigzne Krištianu Ronaldu, Madrides "Real" un Horvātijas izlases pussargs Luka Modričs, kā arī "Liverpool" un Ēģiptes izlases uzbrucējs Mohameds Salāhs.
Kilians Mbapē
Foto: Sipa USA/Scanpix
14

Latvijai FIFA rangā 129. vieta, par jauno līderi kļūst Francija

FIFA publicējusi pirmo pasaules rangu kopš Pasaules kausa noslēguma, un par līderi kļuvusi Francijas izlase, kas finālā ar 4:2 pieveica Horvātiju. Tikmēr Latvijas valstsvienība saglabājusi 129. vietu.