Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Neimārs Brazīlijas treniņu pamet klibojot

Neimārs Brazīlijas treniņu pamet klibojot
Neimārs
Foto: EPA/Scanpix

2018. gada Pasaules kauss Brazīlijas izlasei sākās ar zaudētiem punktiem pret šveiciešiem. Tāpat mačs palika atmiņā ar daudzajiem noteikumu pārkāpumiem pret komandas lielāko zvaigzni Neimāru, kurš šodienas treniņu pameta klibojot, taču brazīlieši tiek mierināti – jau rīt Neimārs būs gatavs trenēties ar pilnu spēku.

Parīzes "Saint-Germain" par 222 miljoniem iegādātais Neimārs februārī iedzīvojās savainojumā, labajā kājā salaužot kauliņu, un neveiksmīgās epizodes dēļ viņš nevarēja spēlēt ļoti ilgu laiku. Uzbrucējs ierindā atgriezās īsi pirms Pasaules kausa izcīņas, piedaloties divās pārbaudes spēlēs un abās gūstot vārtus. Tomēr turnīra ievads neizdevās tik labs.

Brazīlija nespēja uzvarēt Šveici (1:1), bet Neimārs tika rūpīgi pieskatīts un apturēts ar jebkādiem paņēmieniem. Noteikumi pret viņu tika pārkāpti desmit reizes, un tik daudz viens futbolists nebija sodīts kopš 1998. gada Pasaules kausa izcīņas Francijā. Protams, šāda sāncenšu attieksme atstājusi sekas.

Brazīlijas izlase šodien aizvadīja treniņu, taču Neimārs laukumā pavadīja tikai desmit minūtes. Pēcāk tika atklāts, ka, izdarot sitienus ar labo kāju, viņš jutis sāpes, un komanda nolēmusi lieki neriskēt. Neimārs, kuram raizes sagādāja labās kājas potīte, laukumu pameta mediķu pavadībā un ar dusmu grimasi sejā. Tomēr valstsvienības nometnē cer, ka jau rīt viņš būs gatavs trenēties pilnā apjomā.

Gadījumā, ja Neimārs nebūs gatavs piektdien gaidāmajai spēlei pret Kostarikas izlasi, uzbrukuma kreisajā malā varētu darboties pret šveiciešiem ar tālsitienu vārtus guvušais Filipe Koutinju, kamēr sākumsastāvā varētu doties Renatu Augustu vai Duglass Kosta.

Izmantotie resursi:
https://oglobo.globo.com/esportes/c...


, 2018-06-19 19:15, pirms 6 gadiem
Domāju gan, tā Šveice sita viņu, pirmo reizi netēloja
, 2018-06-19 19:43, pirms 6 gadiem
tas raudulīgais kveksis var vienkārši iet uz poda pabimbot
, 2018-06-20 01:02, pirms 6 gadiem
Tā kā meitene!
Ja nav komandas līderis, tad nespēlēs, aizsardzībā drīkst nespēlēt, treniņos drīkst nepiedalīties, uz laukuma viņu sit un apbižo, bet galvenais lai daudz maksā!
, 2018-06-20 08:11, pirms 6 gadiem
klauns ne spēlētājs - uzburta princese.
uzspēlētu kārtīgā lauku sētā pie lauku puikām un neko viņš tur neizdarītu - no viņa kā futbolista tur tikai buči un tas ka uz vietas māk žonglēt ar bumbu - mazs, čīkstoš puika
, 2018-06-20 11:21, pirms 6 gadiem
Jūs esiet vienkārši pretīgi nolicēji, man jūsu vietā būtu kauns. Tas ka šim cilvēkam martā bija nopietne operācija potītei (kurai kā jebkurai locītavai ir ļoti garš un sarežģīts rehabilitācijas process) un viņš tik un tā dodas uz pasaules čempionātu palīdzēt valstsvienībai, lai gan joprojām kā redzams nav simtprocentīgi gatavs spēlēt.

Šie raksti, ziņas un video ne velti klejo par viņu, jo tomēr spēlētājs viņš ir ļoti labs, ko pat jūs šļuras noliegt nevariet. Skaidrs, ka viņš ir labs kumoss par ko medijiem rakstīt un vārīties čempionāta gaitā!

Chelubejs un oxa laikam neskatījās spēli, tāpēc noliek kā jau tas ierasts dīvānā pirdējiem. bobiit , tu tikmēr varēji skriet uz savu pagalmu bumboties

fuj
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Luka Modričs, saņemot UEFA Gada spēlētāja balvu 
Foto: SIPA / Scanpix
26

Gada labākā futbolista balvai izvirzīti Ronaldu, Modričs un Salāhs

Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) paziņojusi trīs kandidātus uz Gada labākā futbolista balvu - Turīnas "Juventus" un Portugāles izlases superzvaigzne Krištianu Ronaldu, Madrides "Real" un Horvātijas izlases pussargs Luka Modričs, kā arī "Liverpool" un Ēģiptes izlases uzbrucējs Mohameds Salāhs.
Kilians Mbapē
Foto: Sipa USA/Scanpix
14

Latvijai FIFA rangā 129. vieta, par jauno līderi kļūst Francija

FIFA publicējusi pirmo pasaules rangu kopš Pasaules kausa noslēguma, un par līderi kļuvusi Francijas izlase, kas finālā ar 4:2 pieveica Horvātiju. Tikmēr Latvijas valstsvienība saglabājusi 129. vietu.