Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Japānis Honda: "Esmu laimīgs, taču žēl Kolumbijas izlasi"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Japānis Honda: "Esmu laimīgs, taču žēl Kolumbijas izlasi"
Keisuke Honda
Foto: Sipa USA/Scanpix

2018. gada Pasaules kausa izcīņu ar uzvaru sākusi Japānas valstsvienība, kas kopš spēles sākuma bija vairākumā un ar 2:1 pieveica Kolumbiju. Uzvaras vārti tika gūti pēc Keisukes Hondas izpildītā stūra sitiena.

"Mums paveicās, ka Karloss Sančess pašā sākumā nopelnīja sarkano kartīti un 80 minūtes varējām spēlēt vairākumā. Mums bija jāuzvar, un tieši to paveicām. Esmu laimīgs, taču reizē žēl Kolumbijas izlasi. Zinu, ka viņiem ir daudz meistarīgu futbolistu. Gaidīju, ka spēle būs daudz saspringtāka, bet mēs laukumā bijām labāki," pēc uzvaras teica Keisuke Honda. Uzvaras vārti tika gūti 73. minūtē, pēc stūra ar galvu precīzi sitot Jūjam Osako.

"Viņš ir mūsu uzbrucējs, aizvadīja labu sezonu Vācijā. Iepriekšējā Pasaules kausā viņam viss nesanāca. Zinu, ka, ka viņš ļoti gribēja iesist šodienas spēlē, un esmu laimīgs, ka viņam tas izdevās," pauda Honda. Osako kopš 2014. gada spēlēja Ķelnē, kas izkrita no Vācijas Bundeslīgas, un uzbrucējs atradis jaunu darba vietu – nākamo sezonu viņš pavadīs Brēmenes "Werder".

"Pirmajā puslaikā gribējām pilnībā kontrolēt mača gaitu, taču noraidījums izmainīja mūsu plānus visas spēles garumā, jo tas tika nopelnīts pašā ievadā. Turpinājām uzbrukt – bija spēks, lai to darītu. Nekas traks nav noticis, nākamajās spēlēs jāizcīna divas uzvaras. Tāda ir dzīve," teica kolumbiešu kapteinis un uzbrucējs Radamels Falkao.

"Ja salīdzinām ar to, kas notika pirms četriem gadiem, tad šoreiz viss sākas no jauna. Pirmais uzdevums – jātiek ārā no grupas. Nākamais mačs pret Polijas izlasi būs viens no pašiem svarīgākajiem. Gribam uzvarēt. Divas uzvaras ļaus iekļūt izslēgšanas cīņās. Jābūt stipriem un jāparāda raksturs. Mēs esam komanda," uzmundrinošus vārdus teica Falkao.

Jāizceļ, ka pirmoreiz Pasaules kausa vēsturē komanda no Āzijas pieveikusi komandu no Dienvidamerikas. Līdz šim dienvidamerikāņiem bija 15 uzvaras, kā arī trīs spēles beidzās neizšķirti.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...
https://www.championat.com/football...