Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Neimārs: "Spēle pret Šveici pierādīja, ka viegli mums nebūs"

Krišs Upenieks

Neimārs: "Spēle pret Šveici pierādīja, ka viegli mums nebūs"
Foto: Xinhua/Sipa USA

Brazīlijas izlases līderis Neimārs pēc 1:1 neizšķirta Pasaules kausa pirmajā spēlē pret Šveici atzīmēja, ka komanda bija pelnījusi izcīnīt uzvaru, taču vienalga Brazīlijas futbolisti vēl neparādīja visu, uz ko ir spējīgi.

''Mēs nebijām pelnījuši šo spēli noslēgt ar neizšķirtu. Bet mēs varam uzlabot savu sniegumu, varam spēlēt vēl labāk. Šī spēle pierādīja, ka viegli nebūs. Mani laukumā sita, taču par to uztraukties nevajag. Kad ķermenis vēl ir auksts, sāpes ir lielākas. Viss, kas man ir jādara, ir jāspēlē futbols. Tiesnesim ir jāredz pārējais. Es domāju, ka tas būs tikai normāli, ka pret mani regulāri pārkāps noteikumus. Tam ir jāpievērš uzmanība, tomēr kopumā tā ir normāla lieta,'' tā pēc spēles izteicās Brazīlijas izlases līderis Neimārs.

''Domāju, ka varējām labāk nospēlēt uzbrukumu noslēgumos. Laukumā ir jāpieņem lēmumi, un dažreiz tie nav paši veiksmīgākie, bet tikai tie, kas ir laukumā, zina, cik grūti ir tādos momentos. Svarīgākais ir, ka tagad varam atjaunoties, doties uz Sočiem pie savām ģimenēm un noskaņoties nākamajai spēlei,'' turpināja Neimārs.

Neimārs arī komentēja Šveices izlases gūtos vārtos: "Manuprāt, tur bija sods. Kad ir iespēja paskatīties to momentu atkārtojumā, redzēt, kā pretinieki priecājas...Noskatījos to momentu, bet tas nav mans darbs to tagad komentēt. Ir četri profesionāļi, kas pie tā strādā. Viņiem jādara savs darbs.''

Vladimirs Petkovičs, Šveices izlases galvenais treneris: "Viena no galvenajām atslēgām uz veiksmīgu spēli bija Neimāra neitralizēšana, bet Brazīlijas izlases sastāvā ir vairāki ļoti kvalitatīvi spēlētāji, un viņi to ir pierādījuši laukumā. Lielākā daļa dueļu noslēdzās ar tīru spēli pret viņu. Esmu ļoti lepns par to, kādu disciplīnu laukumā demonstrēja mana komanda. Futbolisti izpildīja visu, par ko pirms spēles runājām. Tas bija īpaši svarīgi viens pret vienu situācijās, bet arī visā spēlē kopumā.

Dzeltenās kartītes šajā spēlē bija parāk daudz. Neredzēju nevienu sliktu pārkāpumu. Mana komanda spēlēja ļoti gudri. Esmu apmierināts. Ceru, ka cilvēki tagad sāks mūs ievērot. Mēs spēlējām ļoti labi un ielaidām tikai vienus vārtus. Pierādījām, ka šī komanda vienmēr tic saviem spēkiem, un tā tas būs arī turpmāk. Vienu dienu atjaunosimies un tad jau gatavosimies ļoti sarežģītai spēlei pret Serbiju.''

Izmantotie resursi:
Football News, Live Scores, Results &...

  -2 [+] [-]

, 2018-06-18 09:41, pirms 6 gadiem
Ja uzmanīgāk paskatās šveiciešu golu atkārtojumā, tad var redzēt, ka tiesnesis tajā brīdī atradās pietiekoši tālu un viņa skatpunktu aizsedza vairāki spēlētāji. Kāpēc viņš negribēja skatīties videoatkārtojumu, man nav skaidrs.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-18 09:47, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Ja uzmanīgāk paskatās šveiciešu golu atkārtojumā, tad var redzēt, ka tiesnesis tajā brīdī atradās pietiekoši tālu un viņa skatpunktu aizsedza vairāki spēlētāji. Kāpēc viņš negribēja skatīties videoatkārtojumu, man nav skaidrs.
Nebija tur nekā, parasta spēles epizode. Tad jau spāņu 1.gols strīdīgāks. Šādus golus neatceļ, tāpat kā pendeli par tādu turēšanu ar nedotu.

  +3 [+] [-]

, 2018-06-18 10:31, pirms 6 gadiem
aizsargam vajadzēja lekt augšā, brīdī, kad pagrūda...
būtu smuki nostiepies... tad varbūt arī būtu cits lēmums no tiesneša puses...

  -4 [+] [-]

, 2018-06-18 10:33, pirms 6 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Nebija tur nekā, parasta spēles epizode. Tad jau spāņu 1.gols strīdīgāks. Šādus golus neatceļ, tāpat kā pendeli par tādu turēšanu ar nedotu.
Uzreiz redzams, ka esi Šveices atbalstītājs. "Parasta spēles epizode", pēc kuras viens spēlētājs iegūst priekšrocību pret otru, pagrūžot viņu mugurā. Nav pat tik svarīgi cik izteikts bija pārkāpums, tas vienkārši bija.

  -2 [+] [-]

, 2018-06-18 10:37, pirms 6 gadiem
Gatis rakstīja: aizsargam vajadzēja lekt augšā, brīdī, kad pagrūda...
būtu smuki nostiepies... tad varbūt arī būtu cits lēmums no tiesneša puses...
Viņš nepaspēja uzlekt, jo tika izsists no līdzsvara. Katrs, kas pats ir spēlējis futbolu vai basketbolu, sapratīs ko tas nozīmē. Grūdienam nepavisam nav jābūt stipram.

     [+] [-]

, 2018-06-18 10:40, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Viņš nepaspēja uzlekt, jo tika izsists no līdzsvara. Katrs, kas pats ir spēlējis futbolu vai basketbolu, sapratīs ko tas nozīmē. Grūdienam nepavisam nav jābūt stipram.
par to jau ir runa... vajadzēja lekt brīdī, kad sajuta rokas uz muguras... pietiktu ar mazu grūdienu, lai pekas pa gaisu aizietu...

  +3 [+] [-]

, 2018-06-18 10:56, pirms 6 gadiem
Neimārs tāda princese. Viņa matu ērkulis vispār bomba - nenosmieties, kur cilvēkiem var būt tik drausmīga gaume.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-18 11:13, pirms 6 gadiem
Ja pēc katra pieprasījuma tiesnesis skries video skatīties, tad tā spēle tā arī paies, vienos atkārtojumos. Šveice pelnīti paņēma punktu.

  -2 [+] [-]

, 2018-06-18 12:42, pirms 6 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Nebija tur nekā, parasta spēles epizode. Tad jau spāņu 1.gols strīdīgāks. Šādus golus neatceļ, tāpat kā pendeli par tādu turēšanu ar nedotu.
Pajobaks tad tu esi, nu šveicietis turot spēlētāju izglāba savu komandu no vārtu zaudēšanas,ja par turēšanu un apķeršanu ar rokām pāri kaklam nedod pendeli tad es vispār nezinu par ko lai viņu dod.

     [+] [-]

, 2018-06-18 13:26, pirms 6 gadiem
janis_vaivods_5482736 rakstīja: Uzreiz redzams, ka esi Šveices atbalstītājs. "Parasta spēles epizode", pēc kuras viens spēlētājs iegūst priekšrocību pret otru, pagrūžot viņu mugurā. Nav pat tik svarīgi cik izteikts bija pārkāpums, tas vienkārši bija.
Miranda bija paaraak "miiksts" tajaa gruudiena briidii un es arii piekritiishu tiesnesim, nebija pendele.
Ir gan svariigi cik izteikts ir paarkaapums, un cik izteikti cietushais ir cietis paarkaapumaa..Tas ir-Miranda bija tik viegli pagruuzjams ka tas izskatiijaas pec vinja pash kljuudas.

     [+] [-]

, 2018-06-18 13:27, pirms 6 gadiem
bkventins rakstīja: Pajobaks tad tu esi, nu šveicietis turot spēlētāju izglāba savu komandu no vārtu zaudēšanas,ja par turēšanu un apķeršanu ar rokām pāri kaklam nedod pendeli tad es vispār nezinu par ko lai viņu dod.
100 reizes ir redzets pasaules futbolaa, ka par sito neko nedod... nu come on, pajobaks vai nepajobaks. Ir nerakstitie noteikumi ari, tie ir biski par labu uzbrucejam, tapec pirmais spanu gols bija ok (lai gan barely) un sis ari, un neviens pasaules prese par to nepikst, iznemot Brazilija varbut. Labi, varbut ari 11m iedotu, jo ka jau teicu - noteikumi tiek biski par labu uzbrucejiem interpreteti, bet jau vairakas reizes ari cempi ir redzams, ka par ko tadu 11m nav devusi. Sitieni pa kajam jaa, bet ja pietur pretinieku pirms vel ir izspeleta bumba un tad atlaiz, kad bumbu izspele, tad neviens nedos tev tur nekadus sodus.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-18 14:39, pirms 6 gadiem
Magnijs rakstīja: Neimārs tāda princese. Viņa matu ērkulis vispār bomba - nenosmieties, kur cilvēkiem var būt tik drausmīga gaume.
Šitas teksts atgādina skolas pirmās klasītes. Tad bija pierasts smieties par frizūrām

     [+] [-]

, 2018-06-18 16:18, pirms 6 gadiem
Swordsman rakstīja: Šitas teksts atgādina skolas pirmās klasītes. Tad bija pierasts smieties par frizūrām
Ja nav nekādu citu argumentu, tad kaut vai pie matiem pieķersies - par garu, par īsu, pārāk izspūruši vai pielaizīti utt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-18 17:25, pirms 6 gadiem
phe.. ko ta tie raudošie latinosi te sacerējušies vēl kaut ko vinnēt.. no grupas varbūt izkļūs un tālāk čau Rasma