Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Lēvs: "Vācijas izlasei šī ir absolūti neierasta situācija"

Rolands Eliņš

Lēvs: "Vācijas izlasei šī ir absolūti neierasta situācija"
Joakims Lēvs
Foto: Reuters/Scanpix

Pēc Pasaules kausa izcīņas spēles, kurā Vācija ar 0:1 piekāpās Meksikai, Vācijas galvenais treneris Joahims Lēvs uzslavēja meksikāņu parādīto spēli, kā arī atzina, ka viņa komanda parādījusi blāvu sniegumu, kurš noteikti būs jāuzlabo nākamajā spēlē. Savukārt Meksikas treneris Huans Karloss Osorio medijiem izteicās, ka Meksika spēlējusi ar vēlmi uzvarēt, nevis bailēm zaudēt.

“Esam vīlušies,” sarunā ar medijiem sacīja Joahims Lēvs. “Mums šī ir absolūti neierasta situācija. Praktiski visos citos Pasaules kausa atklāšanas mačos mums bija izdevies uzvarēt. Tagad galvenais, lai mēs prastu mācīties no kļūdām. Pirmajā puslaikā mēs nospēlējām slikti, nevis ātri un droši, kā to parasti darām. Bieži zaudējām bumbu, dažreiz pat dusmas uznāca. Tādas reizes, kad zaudējām bumbu, iepriekš vēl nebijām redzējuši. Līdz ar to nācās vairāk skriet un nogurt, sanāca dot pretiniekiem iespējas uzbrukumiem. Meksika pēc vārtu guvuma iesēdās aizsardzībā, mums radās momenti, taču tāpat neizmantojām. Sākām nervozēt, nerādījām labu saspēli un tikai otrajā puslaikā sākām spēlēt labāk.”

Lēvs atklāja, ka jau iepriekš komanda gaidījusi augstu futbola kvalitāti no Meksikas izlases: “Viņi ļoti ātri pārslēdzas no aizsardzības uz uzbrukumu un lieliski kontrolē bumbu, viņi šajā ziņā ir lieli meistari. Bet mēs mēģinājām spēlēt ar tālajām piespēlēm un pastāvīgi pazaudējām bumbu. Spēles gaitā tapa skaidrs, ka meksikāņiem arī flangi ir ļoti ātri un tehniski, kuri turklāt uzvarēja spēka divcīņās. Nācās viņus segt pa diviem. Un kolīdz Lozano parādījās brīvas zonas, tā mums radās problēmas.”

Meksikas izlases treneris Huans Karloss Osorio kārtīgi uzslavēja savu vārtsargu Giljermo Očoa, kā arī savas komandas noskaņojumu spēlei: “Mēs izgājām laukumā ar mīlestību par uzvaru, nevis ar bailēm par zaudējumu.” Osorio gūto uzvaru veltīja izlases līdzjutējiem.

Uzvaras vārtu autors Irvings Lozano tikmēr atzina, ka Meksika aizvadījusi vienu no savām labākajām spēlēm: “Ļoti strādājām, lai sagatavotos šim mačam. Mūsu treneris teica, lai nesatraucamies un vienkārši cenšamies parādīt visu, ko protam. Mēs to izdarījām un sasniedzām lielisku rezultātu. Redzam, ka varam cīnīties ar jebkuru. Šī paaudze Meksikas izlasē var paveikt ļoti lielas lietas.”

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/football...
Mexico played 'with love of winning' in...

Slēpts komentārs: D-Mob

  +1 [+] [-]

, 2018-06-18 10:12, pirms 6 gadiem
Meksika izskatījās ļoti labi. Iespējams beidzot Meksikai paveiksies ar pirmās kārtas pretinieci.

  +4 [+] [-]

, 2018-06-18 10:59, pirms 6 gadiem
Domāju, ka Merkelei Donalda doma par mūri ap Meksiku vakara gaitā sāka šķist mazliet simpātiskāka.

Bet futbolā Meksika uzvaru tiešām bija pelnījusi. Šitā apēst vāciešus ir jāmāk.

     [+] [-]

, 2018-06-18 12:56, pirms 6 gadiem
Janoss1989 rakstīja: Meksika izskatījās ļoti labi. Iespējams beidzot Meksikai paveiksies ar pirmās kārtas pretinieci.
Tu domā pirmās kārtas iespējamos pretiniekus kā Brazīliju vai Serbiju?

     [+] [-]

, 2018-06-18 14:54, pirms 6 gadiem
Ņemot vērā, ka Vācija uzbruka ar visu sastāvu, izņemot vārtsargu un Boateng, tad nav brīnums, ka rezultāts ir šāds. Kimmich netika atpakaļ, Hummels arī. Kroos un Khedira kā DM bija pilnīgi bezcerīgi. Kopumā izskatās bēdīgi. Ne vēsts no iepriekšējā čempionāta aizsardzības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja