Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Čeriševs: "Par šādu Pasaules kausa atklāšanas spēli nebiju pat sapņojis"

Andrejs Siliņš

Čeriševs: "Par šādu Pasaules kausa atklāšanas spēli nebiju pat sapņojis"
Deniss Čeriševs
Foto: Sipa USA / Scanpix

LETA--AFP. Par diviem gūtiem vārtiem Pasaules kausa futbolā atklāšanas mačā Krievijas izlases futbolists Deniss Čeriševs nekad iepriekš pat nebija sapņojis, izteicās pats spēlētājs.

"Man nav vārdu, lai aprakstītu šī brīža sajūtas," pēc spēles sacīja Čeriševs. "Esmu laimīgs, ka uzvarējām un ka varēju palīdzēt savai komandai. Nekad iepriekš pat nebiju sapņojis par ko tādu. Biju ļoti laimīgs, kad uzzināju, ka esmu iekļauts sastāvā, taču man pat prātā nebija ienācis, ka izdosies šāds atklāšanas mačs."

Čeriševs izteicās, ka Krievijas izlase bija pelnījusi izcīnīt uzvaru. "Priecājos par uzvaru, taču mēs negrasāmies apstāties. Ikvienā brīdī, kad atslābsti, tu vari tikt izslēgts. Tādēļ ir jāturpina strādāt un jācīnās arī turpmākajos mačos."

Tāpat Čeriševs nevainoja izlases galveno treneri Staņislavu Čerčesovu, kurš viņu sākotnēji atstāja rezervē. "Vienmēr cienu treneru lēmumus un man nebūtu tiesību būt dusmīgam pat tad, ja es spēlētu dažas minūtes. Vienīgais, ko varu darīt - atdod sevi visu laukumā."

Krievijas futbolists sacīja, ka pirmajā vārtu guvumā, kad viņš ar vienas māņkustības palīdzību apspēlēja uzreiz divus pretiniekus, viss noticis ātri un viņš gluži vienkārši centies gūt vārtus.

Savukārt otrajā, kad futbolists skaisti iesita bumbu augšējā stūrī, pēc Čeriševa domām bija maz laika, lai domātu, tādēļ nācās izpildīt sitienu.

A apakšgrupā tādējādi vadībā izvirzījusies Krievija.

Šajā grupā bez Krievijas un Saūda Arābijas spēlēs arī Ēģiptes un Urugvajas izlases, kuras pirmās kārtas cīņu savā starpā aizvadīs piektdien.

Pasaules kausa finālturnīra saimniece šāda līmeņa turnīros līdz šim startējusi trīs reizes, taču ne reizi nav iekļuvusi izslēgšanas turnīrā, 1994., 2002. un 2014.gadā dalību noslēdzot jau pēc apakšgrupu cīņām. Pirms četriem gadiem Krievija palika bez uzvarām, divus mačos noslēdzot neizšķirti, taču ar to bija maz astotdaļfināla sasniegšanai.

Izmantotie resursi:
LETA

  -2 [+] [-]

, 2018-06-15 00:48, pirms 6 gadiem
Malacis.. 2 viņa gols augstākais līmenis ... TOP gols šogad pasaulē !
Jāturpina tādā pašā manierē ! Šodien visa Krievijas komanda izskatījās lieliski.. dažas Ignaševiča darbības nesimpatizēja. Pārlieku riskanti ap savu sodalaukumu.. cik nu tur tās epizodes bija. Bet visiem plusiņi !
Turnīrs sācies lieliski

  +2 [+] [-]

, 2018-06-15 00:57, pirms 6 gadiem
lauvas_sirds_dinamo_102265443997461 rakstīja: TOP gols šogad pasaulē !
Futbolu neskatos, bet ČL fināla Beila šķērītei šis gols nestāv tuvu. Ja PK nebūs labāku golu, tad būšu diezgan vīlies.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-15 01:01, pirms 6 gadiem
blu3 rakstīja: Futbolu neskatos, bet ČL fināla Beila šķērītei šis gols nestāv tuvu. Ja PK nebūs labāku golu, tad būšu diezgan vīlies.
šķērīte nav nekas īpašs. Virslīgā pat ir tādi goli katru sezonu.. bet šādi, pus solī, ar pēdas ārpusi devenī.. tas ir top gols .
Tici vai netici, bet Starkovs arī savulaik šķērītē vairākus iesita Daugavā spēlējot. Tas bija viņa stiķis.

  +2 [+] [-]

, 2018-06-15 01:14, pirms 6 gadiem
lauvas_sirds_dinamo_102265443997461 rakstīja: šķērīte nav nekas īpašs. Virslīgā pat ir tādi goli katru sezonu.. bet šādi, pus solī, ar pēdas ārpusi devenī.. tas ir top gols .
Tici vai netici, bet Starkovs arī savulaik šķērītē vairākus iesita Daugavā spēlējot. Tas bija viņa stiķis.
Tici vai netici, bet virslīgā šķērīte nešķiet tik īpaša, jo aizsardzība nav tādā līmenī kāda tā bija ČL, kur šāds gols ir ekstra iespaidīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-15 09:41, pirms 6 gadiem
Šis būs vienīgais panākums ko krievijas zemcilvēki guva..kauns ka tādā izdzimteņu valstī rīko tādas sacensibas

  -1 [+] [-]

, 2018-06-15 09:43, pirms 6 gadiem
Kauns visām komandām kas piekrita piedalīties utainijā..

     [+] [-]

, 2018-06-15 10:22, pirms 6 gadiem
Kopumā prieks, ka utes uzvarēja, simpātiska komanda, bet nu sūda arābija nav mēraukla, skatās tālāk. Čempī vieni no favorītiem noteikti man ir Urugvaja, tā pat kā iepriekšējos gados!

     [+] [-]

, 2018-06-15 13:51, pirms 6 gadiem
Nesaprotu kāpēc pēkšņi visi safanojušies par Krieviju. Nu jā o.k malači, ka pēc tāda pārbaudes spēļu cikla uzvarēja ar 5:0, bet nu par kvalitatīvu to spēli nosaukt nevarētu nevienas komandas izpildījumā. Arābi bija ļoti švaki, lai neteiktu vairāk un tāpēc krievi izskatījās labi, bet nu teikt, ka spēlēja lieliski ir pārspīlēti.

     [+] [-]

, 2018-06-15 19:53, pirms 6 gadiem
Domāju ka krievu uzvara bija sarunāta, apskatieties uzmanīgi otro golu, arābs skrien 2x lēnāk par krievu, tad divi tipa lec kājās, viens vispār garām, otrs uzmanīgi lai netraucētu. Dzjubas gols tāds pats arābs pat necentās traucēt.