Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Modričs: "Britu mediju attieksme mūs motivēja spēlē pret Angliju"

Rolands Eliņš

Modričs: "Britu mediju attieksme mūs motivēja spēlē pret Angliju"
Luka Modričs
Foto: Kommersant Photo Agency/Scanpix

Horvātijas futbola izlases līderis Luka Modričs pēc uzvaras pār Angliju Pasaules kausa izcīņā ITV intervijā norādīja, ka viņu un komandas biedrus motivējušas britu medijos un TV studijās dzirdētie viedokļi par savu izlasi.

Madrides „Real” klubu pārstāvošais Luka Modričs pēcspēles intervijā norādīja, ka Horvātijas izlasei īpašu motivāciju sarūpējuši spriedelējumi, ka tā, visticamāk, būs nogurusi no divām spēlēm pēc kārtas, kas noslēdzās ar pēcspēles sitienu sēriju.

„Mēs vēlreiz parādījām, ka neesam noguruši. Mēs dominējām šajā spēlē gan fiziski, gan psiholoģiski, pilnīgi visos aspektos,” sacīja Modričs.

„Angļu žurnālisti un eksperti televīzijā, viņi nenovērtēja Horvātiju, un tā izrādījās liela kļūda,” izteicās Modričs. „Viņiem būtu jābūt krietni piezemētākiem un vairāk jāciena pretinieki. Visus viņu izteicienus mēs paņēmām pie sevis, mēs tos lasījām un teicām, labi, labi, paskatīsimies, kurš te spēlē būs noguris.”

Vakardienas spēlē Horvātija prata atspēlēties pēc ātri ielaistajiem vārtiem un vēlāk uzvarēt papildlaikā, nosūtot Angliju uz spēli par trešo vietu, kamēr Horvātija svētdien pirmoreiz savā vēsturē piedalīsies finālā, sacenšoties ar Franciju.

„Tas ir lielākais panākums Horvātijas sporta vēsturē,” sacīja Modričs. „Un mums jābūt lepniem par to.”

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

Slēpts komentārs: smiegs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-12 21:51, pirms 6 gadiem
smiegs rakstīja: Modrič novelu sapīgu zaudejumu finala ..un vel cik tad ir horvatiem izlase speletaju kas spele sava valsti...
aksts tu esi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-13 07:17, pirms 6 gadiem
sochee rakstīja: aksts tu esi
Tas Tu pingvin es jau domaj kur palicis...