Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Zviedrijas treneris: "Anglija pilnīgi noteikti ir spējīga iegūt Pasaules kausu"

Rolands Eliņš

Zviedrijas treneris: "Anglija pilnīgi noteikti ir spējīga iegūt Pasaules kausu"
Janne Andešons
Foto: Xinhua/Sipa USA/Scanpix

Zviedrijas futbola izlases treneris Janne Andešons pēc vakardienas zaudējuma Pasaules kausa izcīņas ceturtdaļfinālā izteica lepnumu par saviem spēlētājiem, kā arī norādīja, ka nebūtu pārsteigts par to, ja Anglijas izlase kļūtu par pasaules čempioni.

„Anglijas izlase pilnīgi noteikti ir spējīga iegūt Pasaules kausu,” preses konferencē sacīja Andešons. „Viņi ir apņēmīgi un ļoti labi organizēti. Man jāapsveic gan Anglijas komanda, gan treneris. Viņi parādīja ļoti labu sniegumu, nedodot mums daudz vārtu gūšanas iespēju.”

„Nedomāju, ka mūsu spēlē pret Angliju mums kaut kas nesanāca un notika kaut kas ļoti slikts,” turpināja Andešons. „Mēs tikāmies ar spēcīgu pretinieku un neparādījām savu vislabāko sniegumu. Uzvarētāju noteica detaļas. Spēles pirmajās 30 minūtēs mēs kontrolējām notikumu gaitu, taču viņi iesita pēc stūra sitiena. Otrā puslaika sākumā izveidojām labas iespējas, un, ja būtu guvuši vārtus, mums izdotos atdzīvināt spēli.”

„Anglijas vārtsargs nospēlēja augstākajā līmenī,” sacīja zviedru treneris. „Mums jāatzīst, ka spēlējām pret izlasi ar lielisku vārtsargu. Taču vēlos uzteikt arī savus spēlētājus. Mēs tikām līdz ceturtdaļfinālam, mēs katrā spēlē cīnījāmies ar sarežģītu pretinieku, taču šoreiz tomēr ar mūsu sniegumu nepietika. Pēc spēles sapulcināju visus puišus turpat laukumā un pateicu, ka viņi aizvadījuši sasodīti labu turnīru. Tagad varbūt tā neliekas, bet vēlāk, atskatoties atpakaļ, tā būs taisnība.”

Andešona pieminētais Anglijas vārtsargs Džordans Pikfords tikmēr pēc spēles varēja atļauties būt lieliskā noskaņojumā un jokoja ar britu medijiem, ka iepriekšējā reizē, kad Anglija tika pusfinālā – 1990. gadā -, viņš vēl nemaz nebija dzimis.

„Mēs vienmēr esam teikuši, ka domājam tikai par nākamo spēli,” sacīja Pikfords. „Tagad pienācis brīdis, kad nākamā spēle noteiks mūsu vēsturi. Šobrīd gan galvenais ir kārtīgi atpūsties un sagatavoties pusfinālam. Jā, jau iepriekš zinājām, ka pret Zviedriju būs grūta spēle, zinājām, kādu spēli viņi piedāvās, un domāju, ka tīri labi tikām galā. Jābūt gatavam spēlei jau no pirmās sekundes, un tad arī uzreiz sanāks iejusties. Otrā puslaika sākumā notika tieši tas, kad uzreiz sanāca atvairīt sarežģītu zviedru uzbrucēja sitienu. Pēc tam jutu, ka esmu gatavs visai turpmākajai spēlei.”

Tikmēr Anglijas otro vārtu autors Dele Alli nemaz nebija apmierināts par savu sniegumu: „Vienmēr ir patīkami gūt vārtus, it īpaši šādas nozīmes spēlēs. Nedomāju, ka šī bija viena no personīgi manām labākajām spēlēm, taču komandas panākums un uzvaras emocijas to visu kompensē.”


Izmantotie resursi:
Football News and Scores - ESPN FC

     [+] [-]

, 2018-07-08 13:47, pirms 6 gadiem
Zlatanišķe arī nemaz tik nenovīdīgs nav. Pa zelta bumbai katram no svensoniem dod!!!

  -2 [+] [-]

, 2018-07-08 15:53, pirms 6 gadiem
Protams, viņi spētu iegūt Pasaules Kausu, ja notiktu divas lietas:

1. Kāds viņiem to pasaules kausu aizdotu un

2. Pasaules kausam tiktu izurbts vajadzīgā diametra un dziļuma caurums.

Bet kāpēc bojāt čempioniem domātu trofeju? Lai vingrinās ar plastmasas maketu! Ģērbtuvē. Tumsā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-08 18:08, pirms 6 gadiem
Jā, tikai franči patraucēs finālā...😁

     [+] [-]

, 2018-07-09 21:08, pirms 6 gadiem
lacis67 rakstīja: Jā, tikai franči patraucēs finālā...😁
viniem rit kirdik no beļģiem
fināls beļģīja -anglija