Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: "Pasaules kausā biju klāt divās spēlēs - fantastika!"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Gorkšs: "Pasaules kausā biju klāt divās spēlēs - fantastika!"
Kaspars Gorkšs
Foto: mixnews.lv

Latvijas Futbola federācijas prezidents Kaspars Gorkšs šajā nedēļas nogalē viesojās radio "Baltkom" un pauda sajūsmu par Krievijā notiekošo Pasaules kausa izcīņu.

Prezidents Gorkšs uzskaita pārsteidzošākos momentus Pasaules kausa izcīņā. "Tā ir slaveno Spānijas un Portugāles komandu izkrišana. Tā ir Krievijas izlases spēle, par ko jāliek pluss."

Šī vakara vēlajā spēlē PK mājiniece spēkosies ar Horvātijas futbolistiem. "Krievijas izlase tik organizēti nospēlēja pret Spāniju, kas ir viena no spēcīgākajām izlasēm ne tikai Eiropā, bet arī pasaulē. Kāpēc gan to neatkārtot pret Horvātiju? Pirmajā izslēgšanas spēlē horvāti neizskatījās ļoti pārliecinoši."

Mūsu prezidenta favorīte Brazīlijas izlase ceturtdaļfināla mačā zaudēja Beļģijai un dodas mājup. "Latvijas Futbola federācija ir tāds iekšējais "totalizators", tur es uzliku, ka Brazīlija ieņems pirmo vietu. Urugvaja bija interesanta komanda, taču diemžēl. Kā mēs redzam, tie, kuri labi spēlēja grupā, izslēgšanas mačos nostartēja ne pārāk veiksmīgi," atzīst vadošais funkcionārs.

Gorkšs izbaudījis lielā turnīra atmosfēru arī klātienē. "Nepārsteidza, ka čempionāts ir ļoti labi noorganizēts. Man izdevās būt klāt divās spēlēs - fantastika! Te es varu teikt visu to labāko. Pasaules kausa izcīņa ir specifisks pasākums. Tāpat kā olimpiādē, rezultāts paliek otrajā plānā. Tas ir tāds karnevāls, futbola svētki. Čempionātu ir skatījušies 3.5 miljardi cilvēku - gandrīz puse no planētas iedzīvotājiem," norāda futbola vadītājs.

Kā zināms, agrākais valstsvienības kapteinis Kaspars Gorkšs aprīlī kļuva par Latvijas Futbola federācijas prezidentu.



Izmantotie resursi:
mixnews.lv

     [+] [-]

, 2018-07-07 16:53, pirms 6 gadiem
Каспарс хорошо базарит по русски

  +1 [+] [-]

, 2018-07-07 17:24, pirms 6 gadiem
Labo organizētību nevar nepamanīt!!!
Kuras tieši spēles Kaspars redzēja?

  +5 [+] [-]

, 2018-07-07 18:03, pirms 6 gadiem
Labāk beidzot būtu sācis ieviest kārtību savā LFF,nekā nodarbojies ar piāru. LFF ir pilna ar cilvēkiem,kuri ir agresīvā opozīcijā K.G.un pilnā sparā darbojas pret viņu. Piemēram, Starkovs arvien bradā pa federāciju, un vēl vairāk, vada treneru padomi. Kādā sakarā?

  +2 [+] [-]

, 2018-07-07 20:10, pirms 6 gadiem
Labi ka vismaz izmanto savas iespejas-par velti atpusties, butu par daudz citam lietam jauztraucas! Ievelesana bija skala- darbi, ceru ka tikai pagaidam, ka visiem vaditajiem!😀