Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Titulēts pašmāju Ronaldu - noskaidrots Latvijas izteiktākais futbola superzvaigžņu līdzinieks

Andrejs Siliņš

Titulēts pašmāju Ronaldu - noskaidrots Latvijas izteiktākais futbola superzvaigžņu līdzinieks
Ronaldu līdzinieks kopā ar aktieriem fanu telts atklāšanā

Kamēr Latvijā karstais un vasarīgais laiks nedaudz norimies, kaislības un karstas emocijas vēl aizvien jūtamas FIFA Pasaules kausā futbolā. Ar spraigām cīņām un negaidītiem notikumiem vakar, 3. jūlijā, noslēdzies astotdaļfināls, savukārt jau 6. jūlijā norisināsies pirmās ceturtdaļfināla spēles. Par godu lielākajam sporta notikumam pasaulē tika īstenots vēl nebijis konkurss – futbola superzvaigžņu līdzinieku noteikšana. Par konkursa uzvarētāju balsojuma rezultātā kļuva Jānis Pakalns – pašmāju futbola fans, komentētājs un spēlētājs, kas ir ļoti līdzīgs slavenajam portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu.

“Futbols ir nozīmīga manas dzīves daļa – ne tikai aktīvi sekoju līdzi Pasaules kausam, bet esmu arī sporta komentētājs televīzijā un entuziastisks futbola spēlētājs – vēl nesen spēlēju Latvijas 1. līgā, bet tagad hobija līmenī turpinu to darīt 2. līgā. Tā kā tiku uzrunāts un jau iepriekš draugi bija teikuši, ka esmu līdzīgs Ronaldu, piekritu piedalīties. Lai arī pašam nešķiet, ka esmu ļoti līdzīgs, uzskatīju, ka jauna pieredze dzīvē var tikai nākt par labu. Turklāt pats arī sekoju līdzi Ronaldo sekmēm un apbrīnoju viņa karjeru, tāpēc uzvara līdzinieku konkursā ir patīkams pagodinājums. Nākotnē, izmantojot līdzību, noteikti kādreiz centīšos izjokot futbola fanus,” smejoties stāsta Jānis Pakalns – Krištianu Ronaldu līdzinieks.

Futbola superzvaigžņu konkurss bija viena no aktivitātēm, kam futbola entuziasti varēja sekot līdzi OlyBet futbola fanu teltī Kronvalda parkā. Jānis, kurš tika atzīts par izteiktāko līdzinieku, saņēma 271 futbola fanu balsi, savukārt otrs konkursa dalībnieks Vladislavs Fjodorovs saņēma 223 balsis. Vladislavs, kurš ir līdzīgs vācu futbolistam Mesutam Ezilam, arī nāk no futbola vides – viņš ir perspektīvais FK METTA/Latvijas Universitāte komandas uzbrucējs, kurš 21 gada vecumā aizvadījis arī trīs spēles Latvijas izlasē, gūstot vienus vārtus. Par izteiktākajiem līdziniekiem bija iespējams balsot arī OlyBet Facebook lapā – arī šajā platformā pārliecinoši uzvarējis Ronaldu līdzinieks, kurš saņēmis 63% balsu, Ezila līdziniekam atstājot 37% fanu balsu.

Pasaules kausam futbolā aktīvi seko līdzi liela daļa Latvijas iedzīvotāju, turklāt daudz fanu turnīra notikumiem sekos līdzi kopā, spēles vērojot tieši futbola fanu teltī. “Futbola fani teltī līdz 15. jūlijam var ne tikai just līdzi savas iemīļotās futbola komandas startiem, bet arī piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, veldzēties ar aukstiem dzērieniem un uzkodām, kā arī satikt pašmāju futbola zvaigznes un citus īpašus viesus. Šogad lielu interesi raisījis līdzinieku konkurss, kurš tikko noslēdzies. Savukārt mazākos futbola fanus katru sestdienu un svētdienu visas dienas garumā priecē bērnu minifutbola turnīri,” stāsta Alvis Kindzulis, OlyBet mārketinga un pārdošanas vadītājs.

Šobrīd zināms, ka ceturtdaļfinālā, kas notiks 6. un 7. jūlijā, savā starpā tiksies Urugvaja ar Franciju, Krievija ar Horvātiju, Brazīlija ar Beļģiju un Zviedrija ar Angliju.

Informāciju sagatavoja
Lauma Laube

  +1 [+] [-]

, 2018-07-04 14:34, pirms 6 gadiem
Hahaha...jā, ''loti'' līdzīgs. Uz ielas noteikti sajauktu.