Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2904, Did:0, useCase: 3

Kavani nekonstatē nopietnu savainojumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kavani nekonstatē nopietnu savainojumu
Krištianu Ronaldu un Edinsons Kavani
Foto: Sipa/Scanpix

Urugvajas izlase turpina gatavošanos Pasaules kausa ceturtdaļfinālam, un iepriekšējā mačā divus vārtus guvušais uzbrucējs Edinsons Kavani trenējas individuālā režīmā.

Urugvajas valstsvienībai izdevies izcīnīt četras uzvaras pēc kārtas, jo turnīra astotdaļfinālā ar 2:1 no tālākas cīņas tika izslēgta Eiropas čempione Portugāle. Uzvarētāju rindās abus vārtus guva uzbrucējs Edinsons Kavani, kurš vispirms izcēlās pēc Luisa Svaresa centrējuma, bet izšķirošo bumbu pretinieku vārtos raidīja pretuzbrukuma laikā, meistarīgi izceļoties ar vienu pieskārienu.

Tomēr dueli pret portugāļiem viņš nepabeidza savainojuma dēļ, laukumu atstādams pretinieku kapteiņa Krištianu Ronaldu pavadībā. Urugvajas Futbola asociācija gan mierina, ka veiktās magnētiskās rezonanses pārbaudes nopietnu savainojumu nav konstatējušas. Cietusi uzbrucēja kreisā kāja, un viņš šobrīd trenējas pēc individuāla plāna.

Kājas ikra muskulī ir piepampums, tomēr muskuļa bojājumi nav konstatēti, un tas ļauj cerēt, ka Kavani būs gatavs ceturtdaļfināla spēlei pret Francijas izlasi. Tiesa, fotogrāfi fiksējuši, ka, pārvietojoties brīvajā laikā, Kavani joprojām klibo.

31 gadu vecais Kavani kopš 2013. gada pārstāv Parīzes "Saint-Germain", četras reizes kļūstot par Francijas čempionu un divas reizes gūstot visvairāk vārtu turnīrā. Pirms tam viņš kļuvis arī par Itālijas čempionāta labāko snaiperi. Šajā Pasaules kausā Kavani izcēlies trīs reizes – grupas noslēdzošajā mačā pret krieviem un divreiz pret Portugāli.

Izmantotie resursi:
Informe de Sanidad de la AUF

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja