Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Zviedrijas FA izslēdz iespēju, ka Ibrahīmovičs varētu spēlēt Pasaules kausā

Zviedrijas FA izslēdz iespēju, ka Ibrahīmovičs varētu spēlēt Pasaules kausā
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: AFP/Scanpix

Zviedrijas Futbola asociācija izplatījusi paziņojumu, kurā noraidītas baumas par Zlatana Ibrahīmoviča atgriešanos izlases sastāvā un spēlēšanu Pasaules kausa finālturnīrā.

36 gadus vecais Zlatans Ibrahīmovičs, kurš nesen pievienojās ASV futbola klubam Losandželosas „Galaxy”, baumām par savu atgriešanos izlasē pats pielējis eļļu, vairākkārt publiski paužot mājienus par šādu scenāriju. Ibrahīmovičs par karjeras beigām izlasē paziņoja 2016. gadā pēc Eiropas čempionāta, taču nākamajā ciklā Zviedrijas izlase prata pēc 12 gadu pārtraukuma kvalificēties PK finālturnīram.

Iespēja, ka Ibrahīmovičs, viens no 21. gadsimta bīstamākajiem uzbrucējiem, varētu atgriezties izlasē un palīdzēt Zviedrijai, tika plaši apspriesta, tādēļ Zviedrijas Futbola asociācija šodien izplatīja speciālu paziņojumu, ar kuru cer pielikt galu šāda veida baumām un likt koncentrēties uz pašreizējo izlases sastāvu.

„Zlatans Ibrahīmovičs Zviedrijas izlasei jau iepriekš ir pateicis „nē”,” Zviedrijas FA paziņojumā citēts izlases sporta direktors Lāšs Rihts. „Un viņš savas domas nav mainījis. Man bija saruna ar Zlatanu otrdien, un viņš man skaidri pateica, ka nav mainījis domas par spēlēšanu izlasē un atbilde joprojām ir nē.”

Līdz ar to, kā paskaidroja Rihts, Ibrahīmovičs joprojām netiek izskatīts kā potenciālais kandidāts Zviedrijas izlases sastāvam pasaules čempionātā. Zviedrijas treneris Janne Andešons PK sastāvu paredzējis nosaukt 15. maijā.

Ibrahīmovičs Pasaules kausā spēlējis 2002. un 2006. gadā, bet vārtus neguva ne vienā, ne otrā finālturnīrā. Šogad Zviedrijas izlase spēlēs vienā apakšgrupā ar Vāciju, Meksiku un Dienvidkoreju.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BiCIYdI...


, 2018-04-26 17:55, pirms 6 gadiem
Atbildīgi prēt tiem kas šo celazīmi izcīnīja..
, 2018-04-26 19:31, pirms 6 gadiem
tieši tā.sliktāk jau bez ibras nebūs.
, 2018-04-26 19:37, pirms 6 gadiem
Žēl, varētu spēlēt...
, 2018-04-26 19:51, pirms 6 gadiem
Zviedrijai būs pusfināls
, 2018-04-26 20:13, pirms 6 gadiem
sabikas rakstīja: Zviedrijai būs pusfināls
Netiks no grupas ārā
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Vitālijs Mutko. Foto: TASS / Scanpix

Mutko pamet Krievijas Futbola federācijas prezidenta amatu

Krievijas Futbola federācijas prezidents Vitālijs Mutko, kurš ir arī Krievijas premjerministra vietnieks, turējis iepriekš doto solījumu un paziņojis par atkāpšanos no amata.
Viens no pasaules čempiones Francijas līderiem Pols Pogbā. Foto: EMPICS Sport/Scanpix
35

Pētījums: populārākā sporta veida statusu Latvijā atguvis futbols

Kā liecina mediju aģentūras "Mindshare" veiktā pētījuma rezultāti, kā populārāko no sporta veidiem Latvijas iedzīvotāji 2018. gadā ierindojuši futbolu. Apjomīgais “Latvijas sporta veidu tops” šoruden izveidots jau septīto reizi, un tajā apkopoti dati par sporta nozares aktualitātēm un attīstības tendencēm kopš 2009. gada. Šogad pētījuma ietvaros analizēti 55 sporta veidi, kuru popularitātes indekss noteikts, balstoties uz sabiedrības aktīvo un pasīvo līdzdalību, sporta veidu statistiskajiem rādītājiem, kā arī kopējo sporta notikumu auditoriju TV un interneta vidē.