Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Blinds atlaists no Nīderlandes galvenā trenera amata

Blinds atlaists no Nīderlandes galvenā trenera amata
Denijs Blinds
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes futbola asociācija (KNVB) šovakar ziņo, ka pēc vadības un izlases galvenā trenera Denija Blinda tikšanās nolemts Blindu atbrīvot no amata. Tuvākajā laikā Nīderlandes futbola izlasei tikšot meklēts jauns galvenais treneris.

Blinds amatā nomainīja Gūsu Hidinku amatā nomainīja 2016. Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra gaitā, kuru Nīderlande arī izgāza un neiekļuva finālturnīrā. Par pēdējo spēli Nīderlandes galvenā trenera amatā Blindam kļuva vakardienas cīņa pret Bulgāriju, kurā nīderlandieši piekāpās ar 0:2.

''Mēs cienām visu, ko Denijs ir darījis mūsu un komandas labā laikā, kad bija šajā amatā. Sportiskie rezultāti diemžēl nav apmierinoši un šobrīd arī mūsu kvalificēšanas Pasaules kausam ir sarežģījusies, tāpēc jūtam, ka Blinds ir jāatbrīvo no amata,'' tā situāciju skaidroja Nīderlandes futbola asociācijas direktors Žans Pols Dekoso.

''Jau sākām virzīties pareizajā virzienā, bet spēle pret Bulgāriju bija izšķiroša. Atdevu no sevis visu. Ļoti žēl, ka viss beidzas šādi. U21 izlases galvenais treneris Freds Grims stāsies amatā pārbaudes spēlē pret Itāliju, bet turpinājumā KNVB plāno meklēt jaunu treneri.

Pasaules kausa kvalifikācijā Nīderlandei nākamā spēle tikai jūnijā pret Luksemburgu. Nīderlande A grupā šobrīd ierindojas ceturtajā vietā, sešus punktus atpaliekot no līderes Francijas, bet trīs punktu attālumā ir ''play-off'' pozīcijā esošā Zviedrija.

Izmantotie resursi:
Danny Blind sacked as Netherlands coach after...


, 2017-03-27 00:19, pirms 7 gadiem
es jau padomāju, ka mūsu florbola speciālisti krituši nežēlastībā...
, 2017-03-27 00:23, pirms 7 gadiem
ne pa teemu,bet legjendaaraa holandieshu uzbruceeja Patrika Kluiverta deels Dzastins Kluiverts 17gados debiteejis Ajax lielajaa komandaa un vinju uzskata nemazaak talantiigu kaa teevu,taa kaa tuvaakajaa laikaa varbuut dzirdeesim par vinju
, 2017-03-27 00:28, pirms 7 gadiem
Tikmēr Marians un viņa kompānija zaudē kārtējo spēli,bet pārmaiņas neseko.Tik pēc katras spēles saka ka ir progress,tikai kā jauna spēle tā zaudējums.
, 2017-03-27 00:37, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: ne pa teemu,bet legjendaaraa holandieshu uzbruceeja Patrika Kluiverta deels Dzastins Kluiverts 17gados debiteejis Ajax lielajaa komandaa un vinju uzskata nemazaak talantiigu kaa teevu,taa kaa tuvaakajaa laikaa varbuut dzirdeesim par vinju
Varēji vēl dažus mēnešus vēlāk to uzrakstīt.
, 2017-03-27 00:44, pirms 7 gadiem
Quo vadis? rakstīja: Varēji vēl dažus mēnešus vēlāk to uzrakstīt.
cik nu meeneshus,divas nedeeljas tik pagaajushas apmeeram un domaaju ka daudzi nemaz nezin ka Kluiverta deels ir futbolists vai vispaar ka vinjam ir deels,pietam veel talantiigs,ka pat Barca jau saakusi vinjam sekot liidzi
, 2017-03-27 00:47, pirms 7 gadiem
NilsK rakstīja: cik nu meeneshus,divas nedeeljas tik pagaajushas apmeeram un domaaju ka daudzi nemaz nezin ka Kluiverta deels ir futbolists vai vispaar ka vinjam ir deels,pietam veel talantiigs,ka pat Barca jau saakusi vinjam sekot liidzi
Nu redz, tu pat nezini to, ko stāsti. Pirms tām "divām nedēļām" viņam bija pirmie vārti Ajax pirmajā komandā, debitēja viņš jau sen.
, 2017-03-27 00:54, pirms 7 gadiem
Niderlande rikojas,bet LFF shtuko ka kabatas sabazt citronus. Visa pasaule ir slikta,bet vini pukaini un priecigi par speli pret Feram.
, 2017-03-27 00:55, pirms 7 gadiem
Quo vadis? rakstīja: Nu redz, tu pat nezini to, ko stāsti. Pirms tām "divām nedēļām" viņam bija pirmie vārti Ajax pirmajā komandā, debitēja viņš jau sen.
Justin Kluivert: I dream of playing at FC...

nu es tagad nesaprotu,Sport.es juuk praataa vai kaa,ja vinji 23.datumaa rakstiija shaadas zinjas,nesekoju pastiprinaati vinjam liidzi,bet nu Sport.es liidz shim laikam ticeeju
, 2017-03-27 01:04, pirms 7 gadiem
Tad jau NL var ņemt Starkovu par treneri !
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Vitālijs Mutko. Foto: TASS / Scanpix

Mutko pamet Krievijas Futbola federācijas prezidenta amatu

Krievijas Futbola federācijas prezidents Vitālijs Mutko, kurš ir arī Krievijas premjerministra vietnieks, turējis iepriekš doto solījumu un paziņojis par atkāpšanos no amata.
Viens no pasaules čempiones Francijas līderiem Pols Pogbā. Foto: EMPICS Sport/Scanpix
35

Pētījums: populārākā sporta veida statusu Latvijā atguvis futbols

Kā liecina mediju aģentūras "Mindshare" veiktā pētījuma rezultāti, kā populārāko no sporta veidiem Latvijas iedzīvotāji 2018. gadā ierindojuši futbolu. Apjomīgais “Latvijas sporta veidu tops” šoruden izveidots jau septīto reizi, un tajā apkopoti dati par sporta nozares aktualitātēm un attīstības tendencēm kopš 2009. gada. Šogad pētījuma ietvaros analizēti 55 sporta veidi, kuru popularitātes indekss noteikts, balstoties uz sabiedrības aktīvo un pasīvo līdzdalību, sporta veidu statistiskajiem rādītājiem, kā arī kopējo sporta notikumu auditoriju TV un interneta vidē.