Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Keins būs Anglijas kapteinis Pasaules kausa izcīņā

Andrejs Siliņš

Keins būs Anglijas kapteinis Pasaules kausa izcīņā
Harijs Keins
Foto: Reuters / Scanpix

Par Anglijas izlases kapteini gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā iecelts 24 gadus vecais "Tottenham Hotspur" uzbrucējs Harijs Keins, kurš bija viens no labākajiem vārtu guvējiem aizvadītajā Anglijas Premjerlīgas sezonā.

Keins, kuram jūlija beigās apritēs 25, valstsvienībā aizvadījis 23 spēles un guvis 12 vārtus, kas no šajā Pasaules kausā spēlējošajiem angļiem ir otrais labākais rādītājs. Vairāk vārtus guvis vien "Arsenal" uzbrucējs Denijs Velbeks, kuram gan krietni vairāk aizvadīto spēļu (37).

2017. gadā Keins Anglijas izlases sastāvā aizvadīja sešas spēles un izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem. Pārbaudes spēlē pret Franciju un Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Maltu Keins guva pa diviem vārtiem.

"Viena no svarīgākajām lietām kapteinim ir tā, ka viņi katru dienu rāda piemēru," komentēja izlases galvenais treneris Garets Sautgeits. "Tā ir laba ziņa, ko nodot komandai, ja par kapteini iecelts spēlētājs, kurš parāda, ka ir iespējams būt par vienu no labākajiem pasaulē ilgākā laika periodā."

Keins aizvadīja arī teicamu Premjerlīgas sezonu, izceļoties ar 30 vārtu guvumiem un labāko bombardieru sarakstā piekāpjoties vien "Liverpool" uzbrucējam Mohamedam Salāham, kuram bija par diviem gūtiem vārtiem vairāk. Keins bija vienīgais spēlētājs Premjerlīgā, kurš izcēlās ar vairāk nekā vienu "hat-trick" - Totenhemas uzbrucējam, kurš kļuvis par visu laiku labāko kluba vārtu guvēju, tas izdevās gan 23., gan 26. decembra mačos.

Anglija Pasaules kausa grupu turnīrā spēlēs G grupā, tiekoties ar Tunisiju, Panamu un Beļģiju. Līdz finālturnīram angļiem paredzētas vēl divas pārbaudes spēles, 2. un 7. jūnijā attiecīgi Londonā un Līdsā tiekoties ar attiecīgi Nigēriju un Kostariku.

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2018-05-22 13:54, pirms 6 gadiem
Nu man,ka EPL fanam favorīts uz pasaules kausu ir skaidrs

  -1 [+] [-]

, 2018-05-22 14:13, pirms 6 gadiem
grupu izies, tālāk... kā vienmēr... 1/4 fināls maksimums. Kas gan arī nav slikti, pasaules astotniekā tā teikt

     [+] [-]

, 2018-05-22 14:24, pirms 6 gadiem
Rūnijs beidza?

     [+] [-]

, 2018-05-22 15:13, pirms 6 gadiem
Rādīs piemēru kā piesavināties citu vārtu guvumu

     [+] [-]

, 2018-05-22 20:29, pirms 6 gadiem
Ar ko ta Soutgeits nebija mierā ar Hendersonu kā kapteini?

Hendersons kā kapteinis aizveda izlasi uz PK, aizveda Liverpool līdz ČL finālam! Diezgan neslikti veic savus kapteiņa pienākumus..

Interesanta izvēle!