Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

SASPERJODS: Vai ir tik daudz pārsteigumu?!

Brazīļi, argentīnieši neuzvarēja.
Poļi, vācieši, kolumbieši zaudēja.
Angļi, franči, urugvajieši izglābās.
Vai tiešām tiek liela ir sensāciju liga šajā PČ futbolā pirmajā kārtā!?

Analizējot kāda lokālā komerciālā derību kantora likmes, vidējā likme, kas vinnējusi, ir 3.01.
Tas ir daudz! Tas ir milzu peļņas laiks derību kantorim, jo vairums jau liek uz 1.4, 1.8 un tādām likmēm. Ne jau mūs interesē derību kantoru vinnesti.

No 16 spēlēm tikai viena bija tādi izteikta līdzīgu komandu spēle. Un tā nav POR - SPA, bet gan DAN - PER. Lai gan pēc sajūtām tieši SPA - POR bija līdzīgu komandu spēle. Un tā beidzās līdzīgi.
Pārējās visās bija izteikta favorīta spēle, jo pārsvars bija vērtēts virs 1.2 pār otras uzvaru. Atceramies, ka 31 komanda spēlē neitrālā laukumā un 1.2 pārsvars ir tas pats, kas kāds 1.8 regulārajā čempionātā, spēlējot mājās.

Kas tad te ir spridzinājis! Teikšu skarbi -
Angļu un argentīniešu pārvērtēšana;
Cerība, ka vācieši iespēlēsies;
Īslandiešu un austrāliešu noniecināšana;
Japānas, Senegālas, Šveices neņemšana vērā.

Kas ir stabilas lietas - horvāti, beļģi, serbi, zviedri! Būtu feins top4 un pelnīts pēc pirmās kārtas.Taču visi labi zinām, ka pirmā kārtā ir galīgi nesvarīgi 7 spēļu turnīrā. Taču vācieši, poļi, kolumbieši jau sev ir iezāģējuši. Un neviens no viņiem nevēlas nonākt ēģiptiešu kārtā.

Par labu otro apli!!!

     [+] [-]

, 2018-06-20 16:08, pirms 6 gadiem
Cik vispār REĀLU pārsteigumu ir? Ļoti maz. Ar šāda kalibra izlasēm, Ir mazi, sīki pārsteigumiņi, un viss.