Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Portugāles izlases pamatvārtsargs Patrisiu pārceļas uz Anglijas Premjerlīgu

Portugāles izlases pamatvārtsargs Patrisiu pārceļas uz Anglijas Premjerlīgu
Rui Patrisiu
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas jaunpienācēja Vulverhemptonas "Wanderers" savā mājaslapā paziņojusi par četru gadu līguma parakstīšanu ar Portugāles izlases pamatvārtsargu Rui Patrisiu.

30 gadus vecais Patrisiu Premjerlīgas klubam pievienojās kā brīvais aģents, jo kopā ar virkni komandas biedru izmantoja iespēju fanu uzbrukuma dēļ vienpersoniski lauzt līgumu ar Lisabonas "Sporting". Portugāles galvaspilsētas klubā Patrisiu bija kopš 12 gadu vecuma. Portugāles izlasē viņš ir aizvadījis 70 spēles.

Patrisiu pārcelšanās uz Vulverhemptonu bija paredzama, jo šim klubam ir spēcīga saikne ar portugāļu aģentu Žorži Mendešu un jau iepriekšējā sezonā to pārstāvēja seši portugāļu spēlētāji ar lielisku gadu aizvadījušo Rubenu Nevešu priekšgalā, bet galvenais treneris ir portugālis Nunu Ešpiritu Santu. Vulverhemptonas "Wanderers" iepriekšējā sezonā triumfēja Anglijas otrajā spēcīgākajā līgā, 46 spēlēs izcīnot 99 punktus un par deviņiem apsteidzot "Cardiff".

Patrisiu ir kļuvis par Vilku otro jaunpienācēju šovasar. Trīs miljonus eiro vērtā īrē no Lisabonas "Benfica" komandai pievienojās Meksikas izlases uzbrucējs Rauls Himeness. Bez Patrisiu līgumu ar Lisabonas "Sporting" lauza vēl trīs Portugāles izlases spēlētāji Viljams Karvalju, Brunu Fernandešs un Želsons Martinšs, kuri pašlaik ir brīvie aģenti. Tāpat līgumattiecības ar klubu izbeidza nīderlandiešu uzbrucējs Bass Dosts un portugālis Daniels Podense.

Izmantotie resursi:
https://www.wolves.co.uk/news/first...


, 2018-06-19 07:39, pirms 6 gadiem
Beidzot viņš spēlēs top 5 līgā. Sen bija laiks. Interesanti, ja nebūtu šī incidenta, tad viņš tā arī paliktu Sporting rindās līdz karjeras beigām?
, 2018-06-19 07:46, pirms 6 gadiem
Super! Būs interesanti pasekot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Vitālijs Mutko. Foto: TASS / Scanpix

Mutko pamet Krievijas Futbola federācijas prezidenta amatu

Krievijas Futbola federācijas prezidents Vitālijs Mutko, kurš ir arī Krievijas premjerministra vietnieks, turējis iepriekš doto solījumu un paziņojis par atkāpšanos no amata.
Viens no pasaules čempiones Francijas līderiem Pols Pogbā. Foto: EMPICS Sport/Scanpix
35

Pētījums: populārākā sporta veida statusu Latvijā atguvis futbols

Kā liecina mediju aģentūras "Mindshare" veiktā pētījuma rezultāti, kā populārāko no sporta veidiem Latvijas iedzīvotāji 2018. gadā ierindojuši futbolu. Apjomīgais “Latvijas sporta veidu tops” šoruden izveidots jau septīto reizi, un tajā apkopoti dati par sporta nozares aktualitātēm un attīstības tendencēm kopš 2009. gada. Šogad pētījuma ietvaros analizēti 55 sporta veidi, kuru popularitātes indekss noteikts, balstoties uz sabiedrības aktīvo un pasīvo līdzdalību, sporta veidu statistiskajiem rādītājiem, kā arī kopējo sporta notikumu auditoriju TV un interneta vidē.