Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Mesi un Argentīnas izlase marihuānas skandāla dēļ paziņo par mediju boikotu

Agris Suveizda

Mesi un Argentīnas izlase marihuānas skandāla dēļ paziņo par mediju boikotu
Lionels Mesi un Esekjels Laveci
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas futbola izlases kapteinis Lionels Mesi kopā ar pārējiem komandas biedriem pēc uzvaras pār Kolumbiju (3:0) ieradās preses konferenču telpā un paziņoja par masu mediju boikotu, kas ilgs nenoteiktu laiku.

"Mēs esam izlēmuši vairs nerunāt ar presi," paziņoja Mesi, kurš ar izcilu tiešo brīvsitienu un divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Argentīnas uzvaru un pakāpšanos uz piekto vietu.

"Esam saņēmuši daudz apsūdzību, daudz necieņas izrādījumu un nekad neko neteicām. Mums ir ļoti žēl, ka tam jānotiek šādi, bet mums vairs nav citas izvēles iespējas," Mesi turpināja. "Zinām, ka ir daudz žurnālistu, kuri nepiedalās šajā necieņas izrādīšanas kampaņā, taču līšana cita personiskajā dzīvē ir ļoti zemiska un tādēļ esam šeit [lai paziņotu par boikotu]." Pateicis pēdējo teikumu, Mesi kopā ar pārējo komandu pameta telpu.

Argentīnas izlase ne tikai pēdējos mēnešos, bet pat pēdējos gados tiek ļoti smagi kritizēta par demonstrēto sniegumu, un šajā ciklā pasaules vicečempionei ir reālas iespējas nekvalificēties finālturnīram. Tomēr pēdējais piliens bija nevis kārtējā kritika par komandas darbībām, bet gan žurnālista Gabriela Aneljo rakstītais mikroblogošanas vietnē Twitter, izsakoties, ka Esekjels Laveci izlasē pīpējis marihuānu.

"Laveci ir atstāts ārpus rezervistu soliņa tā kāša dēļ, kas pagājušajā naktī tika pīpēts nometnē? Es tikai vaicāju…," rakstīja Aneljo. Vēlāk Laveci savā Twitter profilā paziņoja, ka vērsīsies tiesā: "Uzsākšu tiesvedību pret Gabrielu Aneljo par viņa nepatiesajiem paziņojumiem pret mani, kā arī nopietno kaitējumu, kas nodarīts manai ģimenei un manam darbam."

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...
https://twitter.com/PochoLavezzi/st...

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 15:25, pirms 7 gadiem
Iedod Messi uzvilkt kaasi un saaks atkal runaat ar meedijiem

  -3 [+] [-]

, 2016-11-16 15:28, pirms 7 gadiem
Sīkais atkal čīkst, atkal ar kko neapmierināts, ta ka tāda vecene. un citi vēl kko par Ronaldo saka... A, Mesi katru mēnesi tik kkādas problēmas, ar kko neapmierināts, čīkst un raud utt. Tāda sajūta, ka drīz ābelē nosvērsies!

  +2 [+] [-]

, 2016-11-16 15:37, pirms 7 gadiem
Messi tik īsā laika periodā ir kļuvis par kaut kādu Drama Queen.

     [+] [-]

, 2016-11-16 16:17, pirms 7 gadiem
es tik nesaprotu no komenteetaajiem te,kaads sakars shitam visam ar Messi,tik tas ka vinjsh kaa komandas kapteinim pienaakaas pauda visas komandas viedokli?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 16:39, pirms 7 gadiem
Viņš takš izlasē vairs nespēlēšot Vīrs un vārds laikam pie kājas Tāpēc arī sācis zāli pīpēt

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 16:49, pirms 7 gadiem
Labāk būtu paklusējis. Cilvēks, kurš miesīgu tēvu iegrūda miljonu tiesas prāvā savas alkatības dēļ.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-16 19:23, pirms 7 gadiem
Heiterīši, rakstu vispār izlasījāt?

  -1 [+] [-]

, 2016-11-17 09:40, pirms 7 gadiem
pareizi - labāk paklusēt