Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Video: Anglija aizraujoši paziņo sastāvu Pasaules kausam

Jau pēc nepilna mēneša sāksies Pasaules kausa finālturnīrs futbolā un šobrīd izlases aktīvi paziņo savus sastāvus. Trešdien to izdarīja Anglijas izlase, turklāt ar aizraujošu video. Vai šoreiz Anglijas izlasei beidzot izdosies lauzt neveiksmju joslu un sasniegt augstvērtīgu rezultātu?

, 2018-05-16 23:33, pirms 6 gadiem
Vispār neko nevar saprast
, 2018-05-17 06:05, pirms 6 gadiem
Vai šoreiz Anglijas izlasei beidzot izdosies lauzt neveiksmju video un sasniegt augstvērtīgu rezultātu
============
Pļin, kāpēc jālauž video?
, 2018-05-17 08:29, pirms 6 gadiem
Kad Itālija izlaidīs savu video?
, 2018-05-17 13:56, pirms 6 gadiem
Kur tad Hart, galīgi pazudis pēc MCity.
, 2018-05-18 18:41, pirms 6 gadiem
Uz kā bāzes, īpatni, Anglija varētu savas neveiksmes pārtraukt? Tāda cūcene, kā 1966.gadā, pēc varbūtības teorijas, pieticīgi ņemot, tuvāko miljards gadu laikā atkārtoties nevar.
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Vitālijs Mutko. Foto: TASS / Scanpix

Mutko pamet Krievijas Futbola federācijas prezidenta amatu

Krievijas Futbola federācijas prezidents Vitālijs Mutko, kurš ir arī Krievijas premjerministra vietnieks, turējis iepriekš doto solījumu un paziņojis par atkāpšanos no amata.
Viens no pasaules čempiones Francijas līderiem Pols Pogbā. Foto: EMPICS Sport/Scanpix
35

Pētījums: populārākā sporta veida statusu Latvijā atguvis futbols

Kā liecina mediju aģentūras "Mindshare" veiktā pētījuma rezultāti, kā populārāko no sporta veidiem Latvijas iedzīvotāji 2018. gadā ierindojuši futbolu. Apjomīgais “Latvijas sporta veidu tops” šoruden izveidots jau septīto reizi, un tajā apkopoti dati par sporta nozares aktualitātēm un attīstības tendencēm kopš 2009. gada. Šogad pētījuma ietvaros analizēti 55 sporta veidi, kuru popularitātes indekss noteikts, balstoties uz sabiedrības aktīvo un pasīvo līdzdalību, sporta veidu statistiskajiem rādītājiem, kā arī kopējo sporta notikumu auditoriju TV un interneta vidē.