Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Atletico" par 60 miljoniem iegādāsies "Monaco" talantu Lemāru

"Atletico" par 60 miljoniem iegādāsies "Monaco" talantu Lemāru
Tomā Lemārs
Foto: AFP / Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Atletico" vadība panākusi vienošanos ar Francijas klubu "Monaco" par 22 gadus vecā pussarga Tomā Lemāra iegādāšanos. Darījuma summa tiek lēsta 60 miljonu eiro apmērā.

Pēc tam, kad 27 gadus vecais Antuāns Grīzmans preses konferencē pirms Pasaules kausa izcīņas nevēlējās atbildēt par savu nākotni "Atletico" rindās, klubs veica savu gājienu. Grīzmans, kuru savās rindās vēlas redzēt "Barcelona", norādīja, ka jau pieņēmis lēmumu, taču šobrīd neesot laiks to atklāt, lai gan iepriekš sacīja, ka tieši līdz Pasaules kausa izcīņai darīs zināmu savu pozīciju.

Iespējams, "Atletico" vadībai Grīzmana domas jau ir zināmas, un klubs apstiprinājis, ka vienojies par cita francūža piesaistīšanu - no "Monaco" tikšot iegādāts 22 gadus vecais Tomā Lemārs. Tiesa, Lemārs ir pussargs, kamēr Grīzmans - uzbrucējs. Darījuma summa pagaidām netiek atklāta, taču vietējie mediji lēš, ka tā varētu sasniegt 60 miljonus eiro.

Par Lemāru lielu interesi izrādīja arī Anglijas Premjerlīgas klubi "Liverpool" un "Arsenal".

Lemārs profesionāļa karjeru sāka "Caen" klubā, bet 2015. gadā "Monaco" iegādājās talantīgo futbolistu par četriem miljoniem eiro. Trīs sezonu laikā Monako komandas sastāvā Lemārs aizvadījis 127 spēles un izcēlies ar 22 vārtu guvumiem.

Francijas valstsvienības rindās Lemārs debitēja 2016. gadā un līdz šim aizvadījis 12 spēles, gūstot trīs vārtus. Futbolists iekļauts dalībai arī Pasaules kausa izcīņā, kas Francijai sāksies sestdien ar spēli pret Austrāliju.

Izmantotie resursi:
Official Atlético de Madrid Website
https://www.theguardian.com/


, 2018-06-13 11:03, pirms 6 gadiem
Pirms gada par Lemaru prasiija 90milj un ne Euro mazaak,bet par Grizmanu vispaar interesanti,ja vinjsh paliek Atletico,tad kaada vella peec neko vakar nepateica,lai gan solija ka skaidriiba buus pirms PK.Bet,ja njem veeraa ka vinja izpirkuma maksa uz 100milj samazinaas tikai 1.juulijaa un tik tad Barca vareetu saakt oficiaali riikoties,tad kluseeshanai rodas kaads arguments par labu
, 2018-06-13 11:14, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: Pirms gada par Lemaru prasiija 90milj un ne Euro mazaak,bet par Grizmanu vispaar interesanti,ja vinjsh paliek Atletico,tad kaada vella peec neko vakar nepateica,lai gan solija ka skaidriiba buus pirms PK.Bet,ja njem veeraa ka vinja izpirkuma maksa uz 100milj samazinaas tikai 1.juulijaa un tik tad Barca vareetu saakt oficiaali riikoties,tad kluseeshanai rodas kaads arguments par labu
Ja viņš paliktu tad noteikti to būtu pateicis.Tagad saka,ka ir izdomājis ko darīt,bet nesaka.Tātad visticamāk,ka dodas prom.
Barca ir viņa vienīgais klubs?
, 2018-06-13 11:25, pirms 6 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ja viņš paliktu tad noteikti to būtu pateicis.Tagad saka,ka ir izdomājis ko darīt,bet nesaka.Tātad visticamāk,ka dodas prom.
Barca ir viņa vienīgais klubs?
par MU veel baumoja,bet labu laiku atpakalj
, 2018-06-13 11:30, pirms 6 gadiem
Vai ta Barsa jau nav paņēmuši pie sevis Grīzmanu par 110 miljoniem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-13 13:16, pirms 6 gadiem
Vienmēr paticis Lemārs, jauns, talantīgs, labi pārredz laukumu un pa 60 citroniem pašreizējā futbola ekonomikā lielisks pirkums, apsveicu atlētus.
, 2018-06-13 13:24, pirms 6 gadiem
NilsK rakstīja: par MU veel baumoja,bet labu laiku atpakalj
tik ne pie MU, lai dodas kur citur
, 2018-06-13 21:28, pirms 6 gadiem
..franču treneris tak pateica, lai nebūtu nekādu runu par klubiem, lai visi koncentrējas uz PČ. pēc tam tad skatīsies, par cik viņš aiziet uz Barselonu vai tomēr paliks
Francijas izlase svin pasaules čempionu titulu. Foto: Sputnik/Scanpix
6

Pasaules kausu futbolā skatījusies gandrīz puse pasaules iedzīvotāju

Šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā skatījušies 3,57 miljardi cilvēku, kas ir gandrīz puse no pasaules populācijas.
Vitālijs Mutko. Foto: TASS / Scanpix

Mutko pamet Krievijas Futbola federācijas prezidenta amatu

Krievijas Futbola federācijas prezidents Vitālijs Mutko, kurš ir arī Krievijas premjerministra vietnieks, turējis iepriekš doto solījumu un paziņojis par atkāpšanos no amata.
Viens no pasaules čempiones Francijas līderiem Pols Pogbā. Foto: EMPICS Sport/Scanpix
35

Pētījums: populārākā sporta veida statusu Latvijā atguvis futbols

Kā liecina mediju aģentūras "Mindshare" veiktā pētījuma rezultāti, kā populārāko no sporta veidiem Latvijas iedzīvotāji 2018. gadā ierindojuši futbolu. Apjomīgais “Latvijas sporta veidu tops” šoruden izveidots jau septīto reizi, un tajā apkopoti dati par sporta nozares aktualitātēm un attīstības tendencēm kopš 2009. gada. Šogad pētījuma ietvaros analizēti 55 sporta veidi, kuru popularitātes indekss noteikts, balstoties uz sabiedrības aktīvo un pasīvo līdzdalību, sporta veidu statistiskajiem rādītājiem, kā arī kopējo sporta notikumu auditoriju TV un interneta vidē.