Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Pasaules kausa atklāšanas ceremonijā uzstāsies Robijs Viljamss

Arkādijs Birjuks
Arkādijs Birjuks

Pasaules kausa atklāšanas ceremonijā uzstāsies Robijs Viljamss
Robijs Viljamss
Foto: FIFA.com

Kā jau ierasts, galvenā futbola turnīra pirmā spēle tiks izdaiļota ar krāšņo šovu neilgi pirms galvenā tiesneša pirmās svilpes. Par enerģisko atmosfēru pirms Pasaules kausa atklāšanas spēles starp Krieviju un Saūda Arābiju parūpēsies britu mākslinieks Robijs Viljamss, krievu soprano dziedātāja Aīda Garifuļina un Brazīlijas futbola zvaigzne Ronaldu.

"Esmu priecīgs atgriezties Krievijā, lai uzstātos tik grandiozā pasākumā," saka Viljamss, kura viens no pēdējiem hītiem ir veltīts tieši Krievijai. "Esmu daudz ko sasniedzis savā karjerā, taču uzstāšanās stadionā 80 tūkstošu futbola līdzjutēju un vairāku miljonu TV skatītāju priekšā ir mans bērnības sapnis," sajūsmu neslēpj mākslinieks.

Atklāšanas ceremonijā piedalīsies arī divkārtējs pasaules čempions Brazīlijas izlases sastāvā Ronaldu. "Atklāšanas spēle allaž ir bijusi par īpašu mirkli futbola faniem," pauž brazīlietis, "tu saproti, ka četrus gadus ilga gaidīšana ir beigusies." Ronaldu ceremonijas laikā simboliski nodos stafeti no iepriekšējās finālturnīra rīkotājvalsts Brazīlijas šī gada futbola svētku saimniecei Krievijai.

Atšķirībā no iepriekšējām reizēm, atklāšanas ceremonija paredzēta pusstundu pirms spēles sākuma. Šoreiz vairāk tiks akcentēti muzikālie priekšnesumi, neaizmirstot par šova pamatvērtībām - priecāties par futbola svētkiem un prezentēt rīkotājvalsti. Pašu ceremoniju producēs Krievijas 1. kanāls ar režisoru Fēliksu Mihailovu, kuram asistēs agrāk pazīstams daiļslidotājs Iļja Averbuhs. 2018. gada Pasaules kausa atklāšanas mačs risināsies 80 tūkstošus skatītāju vietu ietilpīgajā Lužņiku stadionā. Finālturnīra pirmās spēles dalībnieces - Krievija un Saūda Arābija - ir visu sacensību vājākās komandas, balstoties uz aktuālo FIFA rangu.

Lai kārtīgāk sagatavotos čempionāta atklāšanas mačam, ceturtdien pieslēdzies īpašai Olybet Pasaules kausa studijai, kur stundas laikā nopietni nenopietnā atmosfēra tiks runāts par galvenajām turnīra intrigām.

     [+] [-]

, 2018-06-12 08:35, pirms 6 gadiem
Robijs ir uzstājies arī krietni lielākai auditorijai tieši klātienē:

https://www.youtube.com/watch?v=ieW...

     [+] [-]

, 2018-06-12 09:07, pirms 6 gadiem
sandis444444 rakstīja: Robijs ir uzstājies arī krietni lielākai auditorijai tieši klātienē:

https://www.youtube.com/watch?v=ieWe12AKor4
Par futbola faniem tās spiedzošās meitenītes nenosauksi

     [+] [-]

, 2018-06-12 10:34, pirms 6 gadiem
Ko? Cilvēks no sapuvušajiem rietumiem?

  -1 [+] [-]

, 2018-06-12 11:05, pirms 6 gadiem
Un parķī laik a rašan balagāns var sākties - arī šovbiznesa lelles un pērkami futbola stāri Puķina rublīti nesmādē. Ak nabaga futbols... žēl viņu

  +1 [+] [-]

, 2018-06-12 11:51, pirms 6 gadiem
Džonijs Bī rakstīja: Ko? Cilvēks no sapuvušajiem rietumiem?
Ģima Bilans saslimis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-06-12 14:54, pirms 6 gadiem
A Krievijas lepnuma bezmaz gadsimtu vecās A. Pugačovas nebūs?

     [+] [-]

, 2018-06-12 18:00, pirms 6 gadiem
vasilis rakstīja: A Krievijas lepnuma bezmaz gadsimtu vecās A. Pugačovas nebūs?
Domājams, ka viņa būs Pasaules kausa mūza (tāpat kā Jaunajā vilnī).

Robbie Williams criticised after announced as Opening Ceremony performer for FIFA World Cup
https://www.insidethegames.biz/arti...

     [+] [-]

, 2018-06-14 10:17, pirms 6 gadiem
Nu ne jau Viljamss... Kaut ko vēl aizvēsturiskāku nevarēja sameklēt? Runā, ka Šēra arī esot pieejama!