Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Salāhs sešas dienas pirms pirmās spēles atgriežas Ēģiptes izlases treniņos

Agris Suveizda

Salāhs sešas dienas pirms pirmās spēles atgriežas Ēģiptes izlases treniņos
Mohameds Salāhs
Foto: AP/Scanpix

Ēģiptes futbola izlases treniņos vakar vakarā atgriezās komandas līderis Mohameds Salāhs, kurš 26. maijā Čempionu līgas finālā divcīņā ar Serhio Ramosu savainoja plecu. "Leģenda atgriežas," tā savā Instagram profilā rakstīja Ēģiptes izlase.

Jau neilgi pēc Čempionu līgas fināla netrūka dažādu baumu par Salāha veselības stāvokli. "Liverpool" pārstāvji bija diezgan pesimistiski un prognozēja, ka viņam varētu nākties izlaist pat četras nedēļas, kas nozīmētu nepiedalīšanos Pasaules kausa pirmajā kārtā pret Urugvaju, taču Ēģiptes izlase bija krietni optimistiskāka un jau pašā sākumā sacīja, ka viņam vajadzētu būt gatavam pirmajam mačam.

Lai arī bija bažas, ka ēģiptieši apzināti nedaudz pārspīlējuši Salāha atgriešanās datumu, vakar "Liverpool" uzbrucējs jau bija ierindā valstsvienības treniņā. Pirms tam intervijā Madrides "Real" pietuvinātam laikrakstam Marca viņš lika manīt, ka nav piedevis Ramosam liktenīgo divcīņu: "Jā, viņš man atsūtīja ziņu, taču es nevienā brīdī viņam neesmu teicis, ka viss ir okay."

Salāhs, kuram nākamnedēļ apritēs 26 gadi, aizvada labāko sezonu karjerā. Anglijas Premjerlīgā Salāhs 36 spēlēs guva 32 vārtus – vairāk nekā abās iepriekšējās sezonās A sērijā kopā – un kļuva par līgas labāko snaiperi, bet Čempionu līgā viņš 15 mačos guva 11 vārtus. Pirms sešiem gadiem "Basel" ēģiptieti nopirka par divarpus miljoniem eiro, pēc diviem gadiem "Chelsea" viņu iegādājās par 13,2 miljoniem un vēl pēc diviem gadiem pārdeva par 15,0 miljoniem, bet "Roma" pirms gada par viņu iekasēja 42,0 miljonus eiro.

Ēģiptes izlase neuzvarēja nevienā no trim pārbaudes spēlēm, gatavojoties Pasaules kausam. Pret Kuveitu (1:1) un Kolumbiju (0:0) tika fiksēti neizšķirti, bet izbraukumā pret Beļģiju ēģiptieši zaudēja ar 0:3. Pasaules kausā Ēģipte būs vienā grupā ar Urugvaju, Krieviju un Saūda Arābiju. Salāhs atlases ciklā piecās spēlēs guva piecus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Pharaohs/status...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: BertrupsValdis

  +2 [+] [-]

, 2018-06-10 10:58, pirms 6 gadiem
Bertrup ko tu manai mašīnai logus izsiti?

     [+] [-]

, 2018-06-10 15:55, pirms 6 gadiem
Papildus ienākumi PK laikā un arī pēc ....
Noskaties video, reģistrējies bez maksas, līdz pat 45£ peļņa kas ļaus iegādāties mēneša abonementu 17£

profitaccumulator.co.uk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja