Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Salāhs: "Doma, ka nevarēšu piedalīties Pasaules kausā, bija iznīcinoša"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Salāhs: "Doma, ka nevarēšu piedalīties Pasaules kausā, bija iznīcinoša"
Mohameds Salāhs
Foto: SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Liverpool" uzbrucējs Mohameds Salāhs UEFA Čempionu līgas finālā pret Madrides "Real" iedzīvojās pleca savainojumā, tomēr Ēģiptes izlases spēlētājs cer atveseļoties līdz Pasaules kausa pirmajai spēlei.

"Tagad jūtos labāk, bet tas bija sliktākais brīdis manā karjerā," par Čempionu līgas finālā piedzīvoto savainojumu teica uzbrucējs Mohameds Salāhs, kurš laukumu pameta ar asarām acīs. Viņa plecam Pasaules kausa gaidās līdzi sekojusi ne tikai visa Ēģipte, bet arī visa pasaule. "Ceru piedalīties pirmajā spēlē – pret Urugvaju. Taču viss būs atkarīgs no tā, kā jutīšos, tuvojoties spēlei."

"Krītot jutu fizisku sāpju un uztraukuma sajaukumu. Reizē arī dusmas un bēdas par to, ka nevaru turpināt Čempionu līgas finālu. Mirkli vēlāk nonācu līdz domai, ka varbūt nevarēšu piedalīties Pasaules kausā, un tā bija iznīcinoša doma," neveiksmīgo epizodi pirmā puslaika vidū komentēja Salāhs. Viņš uz zāliena nonāca pēc sadursmes ar Madrides "Real" kapteini Serhio Ramosu, kurš pēc fināla neslēpās aiz standartfrāzēm, norādot, ka Salāhs pats vien bijis vainīgs un ka viņš varētu turpināt maču, ja būtu gatavs pretsāpju injekcijām.

"Mans komentārs: viss ir kārtībā, ja cilvēks, kurš tevi vispirms saraudina, pēc tam liek tev smieties. Nezinu, varbūt viņš varētu pareģot arī to, vai būšu gatavs Pasaules kausam?" ar smaidu vaicāja Salāhs, kurš aizvadītajā sezonā tika atzīts par Anglijas Premjerlīgas labāko spēlētāju. Ramoss pēc spēles viņam nosūtījis ziņu, tomēr Salāhs sacīja, ka nevienā atbildē viņam nav teicis, ka viss ir kārtībā.

"Pasaules kausam esam kvalificējušies pirmoreiz 28 gadu laikā. Tas nebija normāli, jo šajā periodā septiņas reizes kļuvām par Āfrikas čempioniem. Uzvarējām 2006., 2008. un 2010. gadā, bet nespējām kvalificēties Pasaules kausam. Nebijām to paveikuši tik ilgi, tāpēc mirklis bija ļoti īpašs," teica Salāhs, kura realizētais 11 metru soda sitiens atnesa Ēģiptes izlasei biļetes uz finālturnīru.

"Mūsu galvenais trumpis ir komandas spēle. Ar Ektoru Kūperu pie stūres spēlējam citādi nekā to darījām pie iepriekšējā trenera. Kā vienota komanda esam spēks, un mums visiem ir viens mērķis. Uzvarēt maču – tas ir pats svarīgākais uzdevums," norādīja uzbrucējs. Salāhs sacīja, ka Ēģiptes galvenais uzdevums ir izkļūt no grupas. Tā spēlēs vienā grupā ar mājinieci Krieviju, Urugvaju, kā arī Saūda Arābiju.

Izmantotie resursi:
marca.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-09 16:08, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: diezgan reāli ka Ēģipte 1/8 finālā cīnīsies pret spāņiem un tur Ramosam labāk laukumā neiziet
kas tad būs? ja izies?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-09 18:00, pirms 6 gadiem
Šis ir tas par ko vienmēr runāju saistībā ar hokeju un basketbolu,pasaules čempim ir jābūt forumam uz kuru grib braukt visas zvaigznes, jo tikai tā var piepildīt tribīnes un tad PČ titulam arī būs cits status.
Šobrīd ,katru gadu sabrauc tie kas tiek, vai grib ,mauc pie tukšām tribīnēm un retais lepojas ,ka viņs ir kļuvis par PČ ...(kamēr nespelēs visi labākie,titulam nav nekādas nozīmes)!!!