Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Krievijas izlases aizsargs: "Ramoss parādīja, kā apturēt Salāhu, Svaresam varu iekost pats"

Andrejs Siliņš

Krievijas izlases aizsargs: "Ramoss parādīja, kā apturēt Salāhu, Svaresam varu iekost pats"
Iļja Kutepovs
Foto: TASS / Scanpix

Krievijas futbola valstsvienības aizsargs Iļja Kutepovs pirms Pasaules kausa finālturnīra atzinis, ka nebaidās no zvaigžņotajiem pretiniekiem un zina recepti, kā viņus apturēt.

Kutepovs aizvadītajā sezonā Maskavas "Spartak" sastāvā UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā divreiz spēlēja pret "Liverpool" ar ēģiptiešu uzbrucēju Mohamedu Salāhu priekšgalā. Pirmajā mačā Maskavā komandas spēlēja neizšķirti, bet Liverpūlē "Spartak" cieta sakāvi ar 0:7. Otrajā mačā Salāhs izcēlās ar vārtu guvumu pašā spēles izskaņā.

Vaicāts, vai Salāhs šajos mačos iebiedējis, Kutepovs atbildēja noraidoši: "Nē. Kā viņu var apstādināt? Piemēram, Serhio Ramoss parādīja vienu no veidiem, kā to izdarīt." Krievu aizsargs atsaucās uz Čempionu līgas finālu, kad pēc sadursmes ar "Real" aizsargu Ramosu Salāhs nespēja turpināt spēli un bija spiests atstāt laukumu jau pirmajā puslaikā. "Es neteiktu, ka biju ļoti sarūgtināts par to, ka viņš pameta Čempionu līgas finālu, bet es vēlu viņam ātru atveseļošanos. Es būtu priecīgs, ja viņš spēlētu Pasaules kausā, jo tu kā spēlētājs audz, spēlējot pret tādiem meistariem."

Kutepovs norādīja, ka Salāhs, lai arī uz citu fona izceļas, nav vienīgais bīstamais Ēģiptes izlases futbolists - komandā kvalitatīvu spēlētāju pietiekot.

Savukārt, vaicāt, vai Kutepovs nebaidās no tā, ka citas pretinieces Urugvajas līderis Luiss Svaress varētu atkārtot iepriekš darīto un iekost, krievu futbolists atbildēja ar joku: "Nebaidos. Ja vajadzēs, es pats viņam varu iekost."

Kutepovs arī nemācēja nosaukt nevienu pirmās pretinieces Saūda Arābijas spēlētāju, taču komandas spējas noteikti esot jāciena: "Tā būs ļoti svarīga spēle. Tāda komanda var spēlēt relaksēti un jebkurā brīdī gūt vārtus. Viņu pārbaudes spēle pret Itāliju (1:2) to apliecināja."

24 gadus vecajam Kutepovam izlasē aizvadītas septiņas spēles, bet jebkāda veida finālturnīros pieaugušo valstsvienībā aizsargs spēlēs pirmo reizi.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/

  +5 [+] [-]

, 2018-06-07 13:29, pirms 6 gadiem
Īsta vīrieša uzdevums pasaules kausā? Tādu ir trīs. Iesist Ramosam, iekost Svaresam, atņemt Meksikas izlasei ielasmeitas...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-07 14:59, pirms 6 gadiem
Joks ta joks, bet kad vajadzēs apturēt reāli, citu variantu jau nebūs.Gan sitīs, gan kodīs, gan tēlos pasaules bojāeju.