Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Vārdijs savainojuma dēļ pamet Anglijas nometni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vārdijs savainojuma dēļ pamet Anglijas nometni
Džeimijs Vārdijs
Foto: PA Wire/Scanpix

Pirms 2018. gada Pasaules kausa atlases spēles izbraukumā pret Skotiju Anglijas valstsvienības nometni savainojuma dēļ pametis uzbrucējs Džeimijs Vārdijs.

Anglijas izlase, kas piecos mačos izcīnījusi četras uzvaras un vienu reizi spēlējusi neizšķirti, viesos nespējot iesist Slovēnijai, ar 13 punktiem ieņem pirmo vietu F grupā. Tuvākā sekotāja ar deviņiem punktiem ir Slovākija, kas viesosies Lietuvā.

Savukārt angļiem sestdienas vakarā viesos paredzēts duelis ar Skotijas izlasi, kuru savā laukumā izdevās pieveikt ar 3:0, divus vārtus iesitot otrā puslaika ievadā. Futbola dzimtenei savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt uzbrucējs Džeimijs Vārdijs.

30 gadus vecais uzbrucējs savainojumā iedzīvojās otrdien aizvadītajā treniņā. Viņam nāksies izlaist arī 13. jūnijā paredzēto pārbaudes spēli pret Eiropas čempionāta finālisti Franciju.

Galvenais treneris Gerets Sautgeits paziņojis, ka Vārdija vietā neizsauks aizvietotāju. Tādējādi Anglijas izlases uzbrukums cerēs uz Džermeina Defo, Harija Keina un Markusa Rešforda precīzajiem sitieniem skotu vārtos.

Vārdijs 2016. gada sezonā palīdzēja pārsteidzošajai "Leicester City" izcīnīt brīnišķīgu triumfu Anglijas Premjerlīgā, bet šajā sezonā Lestera bija pēdējais Anglijas klubs, kas cīnījās UEFA Čempionu līgā.

Anglija iepriekšējā mačā ar 2:0 pieveica Lietuvu, un otros vārtus guva tieši Vārdijs, tādējādi viņš ir pēdējais anglis, kurš guvis vārtus šajā atlases ciklā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage