Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Mančīni gatavojas pamest "Zenit", lai kļūtu par Itālijas izlases galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mančīni gatavojas pamest "Zenit", lai kļūtu par Itālijas izlases galveno treneri
Roberto Mančīni
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas kluba Sanktpēterburgas "Zenit" galvenais treneris Roberto Mančīni gatavojas pamest amatu, lai stātos pie Itālijas valstsvienības stūres, vēsta itāļu mediji.

Kā vēsta Itālijas sporta medijs "La Gazzetta dello Sport", Roberto Mančīni kļuvis par galveno favorītu cīņā par Itālijas izlases galvenā trenera amatu. Svētdien viņš lidos uz Romu, lai tiktos ar federācijas vadību un apspriestu viņa redzējumu. Mančīni pašlaik vada Sanktpēterburgas "Zenit", taču pēc sezonas beigām viņš gatavojas pamest klubu.

Sākotnēji galvenais favorīts uz Itālijas valstsvienības trenera amatu bija Karlo Ančeloti, taču viņš vēlas turpināt strādāt ar klubiem, līdz ar to uz izlases vadīšanu neskatās pārāk kārdinoši. Starp kandidātiem ir arī Antonio Konte, kurš Itāliju vadīja no 2014. līdz 2016. gadam, tomēr Londonas "Chelsea" vadītāja alga esot pārāk liela.

Itālijas izlasei neizdevās kvalificēties 2018. gada Pasaules kausa izcīņai, izšķirošajā duelī piekāpjoties Zviedrijas futbolistiem. Pēc šokējošās neveiksmes galvenais treneris Džampjēro Ventura saņēma smagas kritikas šaltis un tika atlaists. Par vietas izpildītāju kļuva Luidži Di Biadžio, tomēr pārbaudes spēlēs pret Argentīnu un Angliju parādītais sniegums nepārliecināja federācijas vadību, uz kuras pleciem tagad gulstas liels spiediens vēlreiz nekļūdīties trenera izvēlē.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/119...

  +1 [+] [-]

, 2018-04-07 15:39, pirms 6 gadiem
Mančīni šosezon tikai sūdzās par to, ka viņam trūkstot spēlētāju Zenit rindās. Pilna ķesele tika nopirkti vasarā, vesela varza tika izīrēta, jo klubā vnk par daudz spēlētāju bija. Krievijas žurnālisti un futbola līdzjutēji ir nesaprašanā par viņa čikstēšanu.

  +1 [+] [-]

, 2018-04-07 18:22, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Mančīni šosezon tikai sūdzās par to, ka viņam trūkstot spēlētāju Zenit rindās. Pilna ķesele tika nopirkti vasarā, vesela varza tika izīrēta, jo klubā vnk par daudz spēlētāju bija. Krievijas žurnālisti un futbola līdzjutēji ir nesaprašanā par viņa čikstēšanu.
jo apdraudēta viņa reputācija - Zenit ar tādu sastāvu un resursiem bija galvenie favorīti uz zeltu, bet rezultāti un īpaši sniegums ir ļoti bāls .. pēdējos 10 gados jau vispār viņam tikai viens tituls ar MC .. jāmeklē vainīgie

     [+] [-]

, 2018-04-07 18:50, pirms 6 gadiem
Daniel rakstīja: jo apdraudēta viņa reputācija - Zenit ar tādu sastāvu un resursiem bija galvenie favorīti uz zeltu, bet rezultāti un īpaši sniegums ir ļoti bāls .. pēdējos 10 gados jau vispār viņam tikai viens tituls ar MC .. jāmeklē vainīgie
Šodien kārtējā neveiksme - zaudējums pret Krasnodaru, tagad jāuztraucas nevis par zeltu, bet gan par to, lai iekļūtu top 3 un izcīnītu ceļazīmi uz ČL.